Apel umanitar: Președintele PNL Sfântu Gheorghe, Emil Pantelimon, recent diagnosticat cu cancer, are nevoie de ajutorul nostru!

June 29, 2012 •Emil Pantelimon, PNL, Sfantu Gheorghe •Views: 2473

Emil Pantelimon

Miercuri seară, în Sala Mare a Teatrului din Sfântu Gheorghe a avut loc un concert caritabil care a avut drept scop strângerea de fonduri necesare pentru ajutorarea lui Emil Pantelimon, recent diagnosticat cu cancer. Evenimentul a fost impresionant, aducând laolaltă peste trei sute de oameni.

Timp de aproximativ două ore, mai mulţi muzicieni covăsneni dar şi din afara judeţului au susţinut un spectacol extraordinar, de mare ţinută, intitulat „La mulţi ani, Emil!”. Evenimentul a fost organizat de către un grup de oameni cu suflet mare, voluntari, tineri şi prieteni de-ai lui Emil Pantelimon, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Sfântu Gheorghe, diagnosticat recent cu cancer.

Artiştii Szilágyi Zsolt, Monica Opra, Diana Maria Logofătu – voce, violoniştii Fazakas Csaba, Vlad Măzărel, Izabela Dicu şi Mihaela Luca, flautistul Papp Csongor, trompetiştii Sorin Aftin, Paul Grosar şi Kádár Mihály, Ana Maria Negrea, Cserkesz Emese, Tőth Judith, Ámbrus Sándor – pian şi Snaps Vocal Band, alături de cântăreaţa de jazz Luiza Zan din Bucureşti, au urcat pe scenă şi au oferit publicului momente emoţionante ce vor rămâne, probabil, mult timp în memoria publicului. Banii strânşi din urnele amplasate la faţa locului vor fi folosiţi pentru tratamentul lui Emil.

Anul trecut, Emil Pantelimon a absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice. De-a lungul timpului, acesta s-a implicat în organizarea multor evenimente culturale, campanii şi evenimente publice. Proiectul „Seri Albastre” şi Festivalul de Colinde „Povestea din Ajun” dar şi cooptarea lui în echipa de organizare a Festivalului Internaţional „George Enescu’”, sunt doar câteva exemple în acest sens. În plus, Emil Pantelimon s-a dedicat şi activităţii politice, fiind preşedintele TNL Covasna.

Deşi a suferit deja o operaţie, greul nu a trecut încă, pentru Emil. Ca urmare, cei care doresc să facă donaţii, o pot face în contul:

EMIL PANTELIMON

RO 09 BTRL 015 012 01N 712 57 XX.

Autor: Ana Alina Costache

Sursa: Mesagerul de Covasna
Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to Apel umanitar: Președintele PNL Sfântu Gheorghe, Emil Pantelimon, recent diagnosticat cu cancer, are nevoie de ajutorul nostru!

 1. Eu says:

  De cand sunt PNL si PC adversari politici? Din cate stiu fac parte dintr-o Alianta (PNL + PC = Alianta de Centru Dreapta) si apoi chiar dintr-o Uniune, alaturi de PSD…

 2. Alex says:

  Oare câte astfel de atitudini am văzut numai la Sfântu???
  Nu iau restul judeţului, nici nu trec la vecinii harghiteni. De câte milioane de ori ANtAL Arpad Andraşi sau Almoşi s-au lăudat că au ţinut moldovenii şi oltenii departe de meleagul împerecherii între rude, imaginarul ţinut săcuiesc?
  De apreciat postarea umanitară, la cum îl ştiu pe Dan ar fi făcut-o şi pentru alţii mai antiromâni şi mai slugarnici cu udemeriştii, felicitări!

 3. […] un tanar deosebit pe care il apreciez. Prieten si om muncitor. Scriu aceste randuri pentru ca Emil a fost diagnosticat cu cancer, o veste care, inevitabil, te tulbura. Daca il cunoasteti sau pur si simplu daca doriti sa faceti […]

 4. olahus says:

  Am intrat sa vad daca ai scris ceva despre Olguta Vasilescu si declaratia ei discriminatorie. Nu ai scris, dar m-ai surprins cu acest mesaj in sprijinul unui adversar politic si unui “filomaghiar”.

  Ma inclin in fata ta pentru acest gest nobil!

  Olahus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Apel umanitar: Președintele PNL Sfântu Gheorghe, Emil Pantelimon, recent diagnosticat cu cancer, are nevoie de ajutorul nostru!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/apel-umanitar-presedintele-pnl-sfantu-gheorghe-emil-pantelimon-recent-diagnosticat-cu-cancer-are-nevoie-de-ajutorul-nostru/