AUTORIZAȚIA panoului cu ”ținutul secuiesc” a expirat. UDMR refuză să îndepărteze panoul dar vrea la guvernare alături de USL!

December 10, 2012 •UDMR •Views: 1303

Panoul revizionist amplasat în noiembrie în fața Prefecturii Covasna a rămas fără autorizație

Potrivit unor surse din Primăria Sfântu Gheorghe autorizația panoului revizionist cu inscripţia „SIC Terra Siculorum” (în traducere ”ținutul secuiesc”) amplasat de liderii UDMR Covasna, Antal Arpad Andras și Tamas Sandor, la începutul lunii noiembrie a.c. în fața Prefecturii Covasna a expirat în cursul zilei de ieri însă acesta se află în continuare în același loc în ciuda faptului că în acest moment este amplasat ilegal pe domeniul public al municipiului Sfântu Gheorghe.

În timp ce liderii UDMR se arată deschiși pentru a intra la guvernare alături de USL, la nivel local UDMR continuă să promoveze revizionismul și separatismul pe criterii etnice.

Vezi și Președintele UDMR Covasna: Panoul „SIC-Terra Siculorum” stă în picioare datorită ministrului Mircea Dușa

FOTO. NOI PROVOCĂRI MAGHIARE. Panou cu inscripția „SIC Terra Siculorum” (ținutul secuiesc) amplasat în fața Prefecturii Covasna. DOCUMENTETags: , , , , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to AUTORIZAȚIA panoului cu ”ținutul secuiesc” a expirat. UDMR refuză să îndepărteze panoul dar vrea la guvernare alături de USL!

  1. Mitza says:

    Daca arogantul asta de Ponta la o secunda dupa alegeri ne tradeaza si ne minte ma intreb cum o sa fie 4 ani sub guvernarea usl-udmr. Halal politicieni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "AUTORIZAȚIA panoului cu ”ținutul secuiesc” a expirat. UDMR refuză să îndepărteze panoul dar vrea la guvernare alături de USL!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/autorizatia-panoului-cu-tinutul-secuiesc-a-expirat-udmr-refuza-sa-indeparteze-panoul-dar-vrea-la-guvernare-alaturi-de-usl/