BĂTAIE DE JOC. Românii din SUA puși de PSD să voteze ”prodanizarea” diasporei! VIDEO

October 23, 2012 •PSD •Views: 2919

Ionela Prodan, vedeta emisiunilor de scandal și candidatul PSD pentru românii din SUA

După ce liberalii au dat startul ”becalizării” României, PSD lucrează la ”prodanizarea” diasporei

La alegerile parlamentare din decembrie PSD se pregătește s-o arunce în luptă pe cântăreața de muzică populară Ionela Prodan. Potrivit ziare.com pentru colegiul 3 Statele Unite al Americii, PSD o pregateste pe interpreta de muzica populara Ionela Prodan, mama Ana-Mariei Prodan, impresar de fotbal. Colegiul respectiv este ocupat in prezent de Mircea Lubanovici (PDL).

Evident, se pune întrebarea ce anume o recomandă pe Ionela Prodan pentru un post de parlamentar al diasporei. O scurtă căutare pe internet (recunosc că eu așa am aflat zilele astea cine e Ionela Prodan!) arată cât se poate de clar că în afara faptului că este o interpretă de muzică populară (care abuzează la greu de playback!) Ionela Prodan este mama Ana-Mariei Prodan, impresar de fotbal, mai nou vedetă a emisiunilor de scandal. Atât și nimic mai mult.

Din punct de vedere moral și al interesului manifestat de Ionela Prodan pentru problemele românilor din diaspora este cât se poate de evident faptul că prezența ei pe listele pentru parlamentarele din decembrie este doar o bătaie de joc la adresa românilor din diaspora, mai exact a celor din SUA. Candidatura ei trădează o totală lipsă de interes a PSD față de românii din afara granițelor.

Pentru cei care vor o dovadă a preocupărilor intelectuale și elitiste ale Ionelei Prodan și a implicării acesteia în ”viața cetății” vă recomand o scurtă intervenție a acesteia la emisiunea de scandal ”Acces Direct” de la Antena 1:
Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

7 Responses to BĂTAIE DE JOC. Românii din SUA puși de PSD să voteze ”prodanizarea” diasporei! VIDEO

  1. Radu B. says:

    Este prea mult, prea mult! Ajunge, vom rupe definitiv cu tara daca se va intampal o asemena rusine. Aceasta femeie, s-a compromis destul pe aici inca din vechiul regim. vulgara si lipsita de talent a castigat dolarii in felurite chipuri rusinoase!
    NU uitati, diaporele l-au continut pe Eliade, pe Ionesco, pe Brancusi. Nu putem murdarii memoria acestora mereu. A fost deajuns acest analfabet Liubanovici! Ajunge!

  2. voican says:

    Asemenea experienţe românii au mai avut nu numai cu solişti de muzică populară, dar şi cu artişti, oameni de artă şi cultură de mare valoare(să nu amintim de cel mai catastrofal guvern condus de celebrul istoric NICOLAE IORGA), oameni pe care partidele în campaniile electorale s-au folosit de renumele lor pe scenă, iar “masele” neavând cunoştinţă de ce mai trebuie să aibă “aceşti îndrăgiţi artişti” pentru bunul mers al societăţii i-au votat şi abia apoi au văzut ce mare greşeală au făcut. Fiindcă omul potrivit trebuie pus în locul pe care-l merită şi-i capabil să aducă etectoratului său îmbunătăţiri ale vieţii, legi şi poiecte de dezvoltare a ţării, pot concluziona că onorabilii conducători ai PSD-lui nu-s nici la ultima gafă, iar bâlbâieli vor avea mereu “cacialmale şi AŞI!… cu priză la marele public” vor găsi în continuu, că vorba aceea: lupu-şi schimbă părul, dar “populismul ieftin” al dumnealor l-au în sânge. Nici nu s-au stins bine “HO!UUU!!!…-rile” ale corului de tristă amintire “flacăra violetă”cu care au pierdut partida în alegeri pentru guvernare, iar acum se dau în stambă în faţa Europei de tot râsul. Sper ca “românului să-i vină mintea de pe urmă” şi să cântăreasc la cine-şi va da votul.

  3. […] BĂTAIE DE JOC. Românii din SUA puși de PSD să voteze ”prodanizarea” diasporei! VIDEO Externe | 23-10-2012 18:26 După ce liberalii au dat startul ”becalizării” României, PSD lucrează la ”prodanizarea” diasporei. La alegerile parlamentare din decembrie PSD se pregătește s-o arunce în luptă pe cântăreața de muzică populară Ionela Prodan. Potrivit ziare.com pentru colegiul 3 Statele Unite al Americii, PSD o pregateste pe interpreta de muzica populara Ionela Prodan, mama Ana-Mariei Prodan, impresar de fotbal. Colegiul respectiv este ocupat in prezent de Mircea Lubanovici (PDL). Evident, se pune întrebarea ce anume o recomandă pe Ionela Prodan pentru un post de parlamentar al diasporei. O scurtă căutare pe internet (recunosc că eu așa am aflat zilele astea cine e Ionela Prodan!) arată cât se poate de clar că în afara faptului că este o interpretă de muzică populară (care abuzează la greu de playback!) Ionela Prodan este mama Ana-Mariei Prodan, impresar de fotbal, mai nou vedetă a emisiunilor de scandal. Atât și nimic mai mult. Din punct de vedere moral și al interesului manifestat de Ionela Prodan pentru problemele românilor din diaspora este cât se poate de evident faptul că prezența ei pe listele pentru parlamentarele din decembrie este doar o bătaie de joc la adresa românilor din diaspora, mai exact a celor din SUA. Candidatura ei trădează o totală lipsă de interes a PSD față de românii din afara granițelor. Pentru cei care vor o dovadă a preocupărilor intelectuale și elitiste ale Ionelei Prodan și a implicării acesteia în ”viața cetății” vă recomand o scurtă intervenție a acesteia la emisiunea de scandal ”Acces Direct” de la Antena 1: Dan Tanasa […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "BĂTAIE DE JOC. Românii din SUA puși de PSD să voteze ”prodanizarea” diasporei! VIDEO"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/bataie-de-joc-romanii-din-sua-pusi-de-psd-sa-voteze-prodanizarea-romaniei-video/