”Către o slugă a revizionismului maghiar” – Scrisoare deschisă către prefectul județului Mureș, dr. Corneliu Grosu

February 7, 2014 •Dan Tanasa •Views: 3418

Prefect Corneliu Grosu Dan Tanasa Primar Tg Mures

7 februarie 2014

Tovarășe prefect Corneliu Grosu,

Constat cu amărăciune că tupeul și nesimțirea de care dai dovadă nu cunosc absolut nicio limită. Uns fără niciun fel de merit profesional într-o poziție de înalt funcționar public al statului român, te comporți ca un nomenclaturist pe tarlaua satului, de parcă ai moștenit Instituția Prefecturii Mureș din familie.

Cu toate că ți-am sesizat în nenumărate cazuri încălcarea Constituției României de către reprezentanți ai administrației publice locale, membrii ai UDMR și nu numai, energia cu care care îți bați joc de Constituția României și legile pe care ești atât de gras plătit să le aperi trădează o atitudine de slugă, nu de demnitar al statului român. Deși știi foarte bine că în cazurile în care ți le sesizez se încalcă legile și Constituția României, îți bați joc de mine în loc să aplici legea, ceea ce dovedește faptul că nu ești nici ticălos și nici neștiutor, ci doar o simplă slugă a grofilor maghiari care fac legea în județul Mureș.

Gurile rele spun că refuzi să faci ceva pentru că în curând vei ieși la pensie și nu vrei să ieși cu scandal. Așa o fi! Este însă revoltător faptul că un tovarăș care a refuzat să apere Constituția României să se bucure de o pensie atât de grasă și atât de nemeritată.

Vă promit că voi face tot posibilul să public un volum cu zecile de documente care probează refuzul dumitale de a aplica prevederile legale în vigoare în cazul steagului secuiesc arborat pe clădirile publice din județul Mureș, în cazul drapelului Ungariei arborat în diferite locații din județul Mureș sau în cazul inscripțiilor ”Kozseghaza” amplasate pe fațada primăriilor din județul Mureș.

Tovarășe Corneliu Grosu, meriți ca istoria să te țină minte așa cum ai fost atunci când ai avut ocazia să arăți ce-ai făcut tu pentru țara care te-a platit atât de gras: o slugă cu căciula în mână în fața grofilor maghiari!

Cu rezervată considerațiune,

Numitul Dan Tanasă, cetățean român

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

10 Responses to ”Către o slugă a revizionismului maghiar” – Scrisoare deschisă către prefectul județului Mureș, dr. Corneliu Grosu

 1. Alex says:

  Unde lucrezi stimabile? La ce întreprindere şi ce ocupaţie ai? Tovarăşul Grosu vrea să ştie! Ai putea pierde carnetul de membru al PCR dacă-l superi. Ba chiar şi diploma de pionier de frunte!
  Fă-ţi autocritica urgent, ăsta mai are un pic şi te trimite la canal!

  Pssst, domnu’ Grosu, să ştiţi că l-am văzut pe tov. Tănasă, acest vagabond, prin oraş FĂRĂ MATRICOLĂ pe mânecă!

 2. Alex says:

  Ce prost, şi-a vărsat frustrările într-o adresă oficială! Şi ce comunist o arde cu “nu conoaştem ocupaţia profesională şi locul său de muncă permanent”. :)) Oare a trimis scrisoarea cu Poşta sau curieratul, având în vedere distanţa imensă de vreo 30 de m de la Primărie la Prefectură?

  Prin tot judeţul se practică această amplasare alăturată a denumirii în limba oficială şi a celei în limba minorităţii, ba chiar s-a mai umblat pe ici pe colo la font, pe unde-s primari chinezi, astfel că româna e mai firavă. Explicaţia multora e că nu e loc pe faţadă pentru a le afişa regulamentar.

 3. Doctor cu obraz Gros says:

  Domnule prefect „Dr. Corneliu GROSU”,
  În ce anume sunteți „doctor”? În finanțe? Și ce anume vă recomandă pentru funcția pe care o ocupați în acest moment? Coleg de doctorat cu primul ministru, cumva?
  Sau poate sunteți „doctor” în „bozgorime” – specializarea „bozgorizare intensivă”, că aici aveți reale aptitudini… Bozgorii nu sunt unguri, „doctore”, bozgorii sunt cei ca dumneata care cântă „ubi bene ibi patria”, cei care n-au o patrie. La fel ca dumneata! Declară-te ungur și du-te învârtindu-te la Budapesta. Sau la budă. N-avem nevoie de români ca tine.

  „Numitul Dan Tănasă a adresat în cursul anului 2013 un număr de CCA. 53 de petiții, pentru fiecare în parte Instituția Prefectului – Județul Mureș, dându-i răspunsuri corecte, concrete și lămuritoare.”

  Aiuritor!
  Tu, ca prefect, nu știi câte petiții ți-au fost adresate și folosești o cifră aproximativă? „CCA. 53 de petiții”??? N-ai o arhivă? Sau acolo vă țineți vinurile?
  Și ce e aia „CCA.”? Te durea tastatura să scrii „CIRCA”? Era prea greu să apeși o singură tastă în plus? Faci economie de toner? Sau te crezi încă pe mIRC? Scrie, mă, COMPLET!!!

  Ai răspuns la 53 de petiții, cu răspunsuri „corecte, concrete și lămuritoare”. Să zicem c-așa o fi. Dar dacă răspunsurile tale se încadrează în aceeași linie de sictir ca și acesta, atunci cu greu pot fi numite „lămuritoare”. Iar dacă cineva insistă și te întreabă de 53 de ori același lucru, nu te gândești că poate nu explici ca lumea?
  Sau poate exact asta încerci să faci, dai răspunsuri în sictir că poate se plictisește prostul și te lasă în pace să faci ceea ce ești plătit să faci, adică discriminare etnică.

  Ești plătit de statul ROMÂN, nu de statul MAGHIAR. Sau, mai corect, „ȘI de statul român”. Deci, cât timp ești plătit, și încă bine!, de România, fă bine și respectă legile românești. Vrei să respecți legile ungurești, din nou, mergi la budă.
  Te simți ungur și nu român? Perfect! Dă-ți demisia din funcția de reprezentant al statului ROMÂN și fă ce-ți trece prin cap ca cetățean ungur. Dar tu-ți aștepți pensia, pentru care ai muncit din greu, prostindu-ți alegătorii.

  Onoare n-ai, se vede clar. Dar copiii tăi cum de te mai suportă?

 4. radu says:

  Are obrazul Gros acest Corneliu grosu.Altii ii fac munca pe care ar trebui sa o faca el iar drept multumire el le da cu tifla ! Fenomenala performanta individului.Crasa.

 5. Jon says:

  Bravo Dane ! Oameni ca tine vrem !

 6. Victor Viorel says:

  SERIOS ???

  Ultimul paragraf este absolut gratuit!!! Nu contează câte petiții face cineva, ce loc de muncă are sau studiile urmate. Ceea ce contează este dacă acele petiții se referă la fapte reale, verificabile!
  Acest ultim paragraf putea fi adresat personal de către „prefect” „primarului” Târgu Mureș, la o întâlnire neoficială, la un pahar de pălincă la cârciuma din colțul străzii! Acest ultim paragraf NU trebuie să facă parte dintr-un răspuns OFICIAL!

  „Domnule” prefect Grosu, vă invit cu același respect și considerațiune pe care o arătați dumneavoastră celor pe care ar fi trebuit să-i slujiți din postura de funcționar public al statului ROMÂN, să vă dați demisia URGENT!!! Nu trebuie să aruncăm banii publici pe fereastră pentru ca dumneavoastră să vă exprimați părerile PERSONALE într-o hârtie cu antetul Prefecturii!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "”Către o slugă a revizionismului maghiar” - Scrisoare deschisă către prefectul județului Mureș, dr. Corneliu Grosu"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/catre-o-sluga-a-revizionismului-maghiar-scrisoare-deschisa-catre-prefectul-judetului-mures-dr-corneliu-grosu/