CAZUL RARINCA. Bătaie de joc la adresa actului de justiție: judecătorii și-au respins unul altuia recuzările

August 20, 2015 •abuz •Views: 2728

Continua seria anomaliilor in dosarul “Rarinca”! Dupa abuzul savarsit de judecatorul CAB, George Dorel Matei, care a luat hotararea de a preschimba in vacanta judecatoreasca, la cererea DNA, termenul de judecare a contestatiei in anulare in cazul Marianei Rarinca – pensionara acuzata de sefa ICCJ, judecatoarea Livia Stanciu de santaj – repartizandu-si dosarul spre judecare si admitand in principiu actiunea DNA, desi cauza era repartizata in mod aleatoriu unui alt complet, un alt derapaj de la prevederile legale iese la iveala in acest dosar, transmite luju.ro.

Judecatoarea Anamaria Tranca, colega de complet a lui George Dorel Matei in dosarul nr. 3302/2/2015 privind contestatia in anulare a DNA in cazul “Rarinca”, este magistratul care a respins cererea de recuzare a lui George Dorel Matei formulata de Mariana Rarinca prin avocatul sau, Marius Arizan din Baroul Bucuresti, pe motiv ca a incalcat principiile repartizarii aleatorii a dosarului si al continuitatii. Pare greu de crezut, insa aceasta este realitatea!

Si-au respins unul altuia recuzarile!

La randul ei, Anamaria Tranca a fost si ea recuzata in acest dosar de Mariana Rarinca pe motiv ca a fost numita in cauza de un judecator incompatibil, in speta George Dorel Matei, ceea ce atrage automat si incompatibilitate sa. Ce credeti ca s-a intamplat mai apoi cu cererea de recuzare a Anamariei Tranca? Ei bine, ea a fost respinsa de nimeni altul decat colegul ei de complet, George Dorel Matei!

Dupa toate acestea, aceiasi doi judecatori, George Dorel Matei si Anamaria Tranca, vor judeca vineri, 21 august 2015, apelul DNA in cauza in care Mariana Rarinca a fost achitata definitiv pentru infractiunea de santaj. Dupa modalitatea in care s-au desfasurat pana la acest moment procedurile in dosarul Marianei Rarinca si dupa graba de care au dat dovada nu doar procurorii DNA, ci si judecatorii CAB, sunt toate sansele ca vineri sa se pronunte o solutie definitiva in aceasta cauza.

De altfel, nu ne-ar suprinde ca solutia pe care cei doi judecatori sa o condamne definitiv pe Mariana Rarinca la inchisoare, fie si cu suspendare, dupa ce fusese achitata definitiv de judecatorii Risantea Gagescu si Damian Dolache pentru infractiunea de santaj.

Integral pe luju.ro

FOTO: Livia Stanciu

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to CAZUL RARINCA. Bătaie de joc la adresa actului de justiție: judecătorii și-au respins unul altuia recuzările

  1. […] de Apel Bucuresti, manifestat la sedinta de judecata de vineri 21 august 2015 in dosarul “Rarinca“. CSM si conducerea CAB ar trebui sa trimita supraveghetori la termenele in care apare Dorel […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "CAZUL RARINCA. Bătaie de joc la adresa actului de justiție: judecătorii și-au respins unul altuia recuzările"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/cazul-rarinca-bataie-de-joc-la-adresa-actului-de-justitie-judecatorii-si-au-respins-unul-altuia-recuzarile/