CNCD obligat din nou de instanță să se pronunțe într-un dosar de discriminare a românilor din Covasna

September 24, 2012 •antiromanism, CNCD, Covasna, Csaba Ferenc Asztalos, discriminarea romanilor, extremism maghiar, iredentism, separatism etnic, Sfantu Gheorghe, sovinism maghiar, UDMR •Views: 1460

Csaba Ferenc Asztalos

Un nou dosar în care UDMR-istul Asztalos încearcă să ascundă acțiunile de discriminare împotriva românilor orchestrate de colegii săi de partid

Curtea de Apel București a admis vineri acțiunea subsemnatului împotriva Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, condus de UDMR-istul Csaba Ferenc Asztalos, și Consiliul Județean Covasna, condus de UDMR-istul Tamas Sandor, și a anulat Hotărârea nr. 451/16.11.2011 emisă de CNCD, obligând CNCD să soluţioneze pe fond petiţia nr. 5159/06.09.2011 a subsemnatului.

În septembrie 2011 am sesizat CNCD în legătură cu caracterul discriminatoriu la adresa cetățenilor români din județul Covasna nevorbitori de limba maghiară al unui panou publicitar amplasat de CJ Covasna pe raza municipiului Sfântu Gheorghe, panou ce a fost inscripționat exclusiv în limba maghiară. CJ Covasna a invocat lipsa calității procesuale active a subsemnatului, această excepție fiind admisă de CNCD care a clasat petiția mea. Curtea de Apel București a admis dreptul subsemnatului la petiționare în acest caz, a anulat decizia CNCD și a obligat CNCD să se pronunțe pe fond în acest dosar.

Vezi și DUPĂ CE AM DOVEDIT CĂ E UN MINCINOS ȘI DUPĂ CE AM CÂȘTIGAT UN PROCES ÎMPOTRIVA LUI, PREȘEDINTELE CNCD, UDMR-istul CSABA FERENC ASZTALOS RECUNOAȘTE: Există români DISCRIMINAȚI în Harghita și Covasna!

CURTEA DE APEL TÂRGU MUREȘ obligă CNCD să se pronunțe în cazul caracterului discriminatoriu față de români al drapelului județului Harghita! NOI DOVEZI ALE MINCIUNILOR PREȘEDINTELUI CNCD, ASZTALOS CSABA!

O NOUĂ SENTINȚĂ împotriva abuzurilor președintelui CNCD, UDMR-istul Csaba Asztalos. Curtea de Apel Cluj confirmă: un român a fost discriminat de UDMR în județul Sălaj!

DOCUMENTE. PENTRU CĂ A REFUZAT, Curtea de Apel București obligă CNCD să se pronunțe într-un nou caz de discriminare a românilor din Covasna! NOI DOVEZI ALE MINCIUNILOR PREȘEDINTELUI CNCD, UDMR-istul CSABA FERENC ASZTALOS!
Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "CNCD obligat din nou de instanță să se pronunțe într-un dosar de discriminare a românilor din Covasna"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/cncd-obligat-din-nou-de-instanta-sa-se-pronunte-intr-un-dosar-de-discriminare-a-romanilor-din-covasna/