COINCIDENȚĂ? UDMR cântă imnul UNGARIEI în fața Prefecturii Covasna iar eu sunt AMENINȚAT CU MOARTEA de unguri

December 21, 2014 • UDMR • Views: 3202

19 decembrie 2014. Liderii UDMR Covasna cântă imnul Ungariei în fața Prefecturii Covasna (FOTO: facebook.com)

19 decembrie 2014. Liderii UDMR Covasna cântă imnul Ungariei în fața Prefecturii Covasna (FOTO: facebook.com)

Extremiștii moderați din UDMR și extremiștii radicali din PCM și-au dat din nou mână zilele acestea pentru a organiza noi manifestări șovine maghiare menite să provoace și să instige la ură interetnică.

După ce prefectul județului Covasna a acționat legal și a amendat conducerea PCM Covasna pentru faptul că a intonat imnul de stat la Ungariei, fără să intoneze și imnul de stat al României, la o manifestare publică care a avut loc în data de 4 iunie a.c., UDMR și PCM au scos maghiarii în fața Prefecturii Covasna pentru a cânta imnul Ungariei și pentru a flutura drapelul Ungariei. Asta după ce președintele UDMR Sfântu Gheorghe, primarul Antal Arpad, a amenințat Guvernul Victor Ponta cu un nou conflict interetnic, similar celor din martie 1990 de la Târgu Mureș.

În timp ce UDMR și PCM instigă maghiarii să iasă în fața Prefecturii Covasna, subsemnatul primesc zeci de mesaje de amenințare cu moartea. La Sfântu Gheorghe UDMR cântă imnul Ungariei iar eu sunt, din nou, amenințat cu moartea de către unguri. Coincidență? Îmi este foarte greu să cred.

Redau mai jos o mică parte din mesajele pe care le-am primit în ultimele trei zile, mesaje în care sunt înjurat și amenințat de unguri atât din România cât și din Ungaria.

În tot acest timp cei care sunt plătiți din fonduri publice pentru a apăra interesele românilor din Covasna și Harghita, deputații PSD Horia Grama și Mircea Dușa, tac complice cu șovinii din UDMR și PCM.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

Tags: , , , , , , , , ,

11 Responses to COINCIDENȚĂ? UDMR cântă imnul UNGARIEI în fața Prefecturii Covasna iar eu sunt AMENINȚAT CU MOARTEA de unguri

 1. serban toni says:

  Se impune luarea urmatoarelor masuri:
  1. Inceperea urmaririi penale, pt ungurii care au organizat asemenea manifestatii, pt instigare si amenintare;
  2. Formularea plangerii penale impotriva ststului ungar la Curtea Penala Internationala, pt acte de sovisnism si conflicte interetnice.
  3. Scoaterea in afara legii a UDMR-ului.
  4. Expulzarea ungurilor fara cetatenie romana si declararea acestora ca persoane nongrata
  5. Amendarea cetatenilor cu dubla cetatenie romani-ungara, care au fost prezenti in fata prefecturii.

 2. man alexandru says:

  stimate DAN TANASA!!pe mine m-ar onora sa-mi scrie aceste maimute din stepele ASIEI ce v-au scris…eu am inteles toate ordinariile,pe care le-au iesit din boturile spumegande de barbari…..eu in locul dumneavoastra as actiona..pentru aceste zoaie pe care le-au scris pe facebook,pot raspunde…inca odata,bai loazelor,sunteti ultimul trib din europa,care a ramas la nivelul acesta,exact cum va descriau coreenii!!!un trib jegos,si si salbatic…cantati bai bozgori fara tara,pana crapa fierea in voi..

 3. yo says:

  Astea nu se incadreaza la terorism onorata U.E.democrata…..!?!? Da matale ce zici d.le Obama?

 4. frustrati says:

  Pai vedeti care sunt rezultatele izolationismului, segregationismului, cosangvinizarii si a slabei mosteniri genetice a ungurilor? Acum nu-s in stare sa injure nici in romaneste, nici in engleza, nici in vreo alta limba. Cred ca e tare frustrant pentru ei…

 5. Raul SR36 says:

  Dane daca afli unde stau oamenii astia lasa-mi un mesaj te rog .

 6. bogdan bobolea says:

  Ai notificat Facebook-ul, Politia, SRI ?

  • Dan Tanasa says:

   Nu am notificat Facebook pentru că nu le face mare lucru, le blochează contul câteva zile. Nu am notificat Poliția pentru că am deja experiență și nu vor face nimic. Dosarele lui Cosmin, băiatul amenințat cu moartea de unguri pe 15 martie anul acesta, nici acum nu sunt rezolvate. Vreau doar să vadă opinia publică ce animale sunt!

 7. Madalina says:

  Deci eu m ai repet inca o data … de ce imnul Ungariei???? bine ca nu flutura steagul Frantei… ca nu pricep serios…:)):)):)):)):)):))ce treaba avem noi ROMANIA cu UNGARIA? :)):))

 8. Marius says:

  Trimite-i articolul filomaghiarului, pro-automistului si “romanului” M Guruianu. Vad ca el se sesizeaza doar cand e vorba de preoti ortodocsi si Noua Dreapta ! Eu l-am urecheat putin pe unul din ziarele locale, dupa care nu mi s-a mai publicat comentarile, desi nu vorbisem urat. Ca sa vezi ce presa locala de limba romana avem in judet.

 9. florin says:

  Dane, tu bagi toti oligofreni in seama?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend