Consilierul local Madalin Guruianu pune conducta cu bani publici in galeata Asociatiei pentru Comunitate!

November 4, 2008 •Antal Arpad, Asociatia Pentru Comunitate, Covasna, Dan Manolachescu, Harghita, Madalin Guruianu, semidoct, Sfantu Gheorghe •Views: 1622

Nesimtire pe bani publici! Cam asa poate fi catalogata la o prima vedere “intamplarea” prin care Primaria Sfantu Gheorghe, condusa de primarului Antal Arpad, aloca 12.000 lei din fonduri publice Asociatiei pentru Comunitate pentru ca aceasta sa curete orasul de afisele lipite ilegal in timpul campaniei electorale si nu numai, in cadrul proiectului “Patrula pentru un oras mai curat”. Intentiile sunt nobile, doar ca opinia publica nu cunoaste cateva mici detalii care il pun pe Madalin Guruianu in pozitia unui conflict de interese dovedind caracterul “filosofului” fara diploma de licenta. Cei 12000 de lei din fonduri publice sunt bani dati catre catre clientele politica a lui Antal Arpad. Ceea ce au facut cei de la Asociatia pentru Comunitate puteau foarte bine sa faca angajatii societatii de salubrizare, platita si ea din fonduri publice, sau de catre oamenii care iau venitul minim garantat. Fara sa se mai chetuiasca fonduri suplimentare din bani publici.
Conform declaratiei de interese a consilierului local Madalin Guruianu acesta este membru fondator al Asociatiei pentru Comunitate. Domnia sa a fost chiar si presedinte, doar ca, pentru a intra la ciolanul banilor publici, si-a dat demisia si a uns pe scaunul sau pe unul din aplaudacii domnie sale, un anume Emil Pantelimon.
In timpul campaniei electorale pentru alegerile locale, consilierul local Madalin Guruianu si primarul Antal Arpad au murdarit tot orasul cu afisele electorale ale domniilor lor. Nu zic ca au fost singurii. Doar ca cei doi le-au murdarit cu folos. Si pentru ca atunci cand vine vorba de banul public pe alesii nostri in doare in cur cum si unde ii aloca, cei doi s-au gandit ca ar fi dragut daca ar pompa o mica suma de bani in asociatia patronata cu doar cateva luni in urma de Madalin Guruianu. 12.000 de lei mai exact. Totul absolut legal, cica!

Toata lumea a semnat si s-a taiat factura. Ahhh, ce bine e sa ai acces la banul public…nu te vede nimeni….nu te trage nimeni la raspundere…!

Asociatia pentru Comunitate si-a facut frumusel treaba dupa care a incasat banul public. Oare despre ce statii de autobuz e vorba?

Antal Arpad avea nevoie de cineva sa faca curat dupa ce el a murdarit. Si l-a gasit pe Madalin Guruianu, vechiul amic, care a fost gata sa ii sara in ajutor. Cu cine? Cu mica gasca de aplaudaci, pe care Madalin Guruianu ii manipuleaza cum vrea el! Azi le da o ciocolatica, maine ii duce in tabara la Costinesti, mai un ban public…mai o grisina…mai o maslina!

Eu cred ca Antal Arpad ar trebui sa ii urecheze pe cei de la Asociatia pentru Comunitate. Eu am facut aceste poze in Sfantu Gheorghe nu cu mult timp in urma. Acesta este genul de afise pe care minorii de la Asociatia pentru Comunitate au fost nevoiti sa le curete. Si au fost si rasplatiti, cu bani publici.

Asa arata in timpul campaniei electorale o statie de autobuz in centrul orasului Sfantu Gheorghe. Afisele apartin consilierului local Madalin Guruianu. Aceste afise au fost mai apoi indepartate, cu bani publici. Madalin Guruianu nu a adus detergent de acasa sa curete aceasta mizerie. Si nici bani. A folosit bani publici si i-a pus pe aplaudacii din Asociatia pentru Comunitate sa curete porcaria facuta de dansul.

Madalin Guruianu alaturi de Asociatia pentru Comunitate. In partea din spate apare Emil Pantelimon, cel care i-a curatat fostului sef mizeria si a si fost rasplatit pentru asta. Cu 12000 de lei din fonduri publice. Bravo Emil! Ne-ai facut pe toti!

Domnule Guruianu te felicit! Esti intr-adevar un reper in comunitatea din Sfantu Gheorghe! Esti intr-adevar un reper cand vine vorba de mancatori de rahat!

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to Consilierul local Madalin Guruianu pune conducta cu bani publici in galeata Asociatiei pentru Comunitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Consilierul local Madalin Guruianu pune conducta cu bani publici in galeata Asociatiei pentru Comunitate!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/consilierul-local-madalin-guruianu-pune-conducta-cu-bani-publici-in-galeata-asociatiei-pentru-comunitate/