Construim pentru Spitalul de copii Marie Curie. Vrei să ne ajuți?

December 14, 2012 •Asociația Inima Copiilor •Views: 1868

Construim-pentru-Marie-Curie_largeSectia de terapie intensiva nou-nascuti a Spitalului de copii Marie Curie din Bucuresti este cea mai performanta sectie de profil din tara. Medici tineri si entuziasti, prin mainile carora trec anual cel putin 200 de copii, au rezultate de nivel european.

Care e problema, atunci?…

Problema sunt ceilalti aproximativ 200 de nou-nascuti care ar avea nevoie de aceasta sectie si a caror internare nu este posibila: sectia e pur si simplu prea mica. La propriu: spatiul existent este deja folosit la maximum, nu mai e loc nici macar pentru un pacient in plus…

Acesta este proiectul anilor 2012-2013 pentru noi: construirea unei noi Sectii de terapie intensiva nou-nascuti la Marie Curie. Una in care doctorul Catalin Cirstoveanu si colegii sai sa poata primi si ingriji toti nou-nascutii care vor avea nevoie de ajutor.

Suntem in plin santier (lucrarile au inceput in vara), sectia creste vazand cu ochii: sunt gata deja fundatiile, structura metalica pentru cele 4 niveluri ale cladirii (1500mp) si planseele. Urmeaza turnarea ultimei placi de beton si in scurt timp incep lucrarile la acoperirea cladirii – vedeti totul in prezentarea atasata.

Cum ne puteti ajuta?

Puteti deveni sponsori ai proiectului nostru directionand catre Asociatia Inima Copiilor o parte din impozitul pe profit pe care compania dumneavoastra il are de platit. Conform codului fiscal, sponsorizarile se scad din impozitul pe profit, daca valorile acestora nu depasesc 0.3% din cifra de afaceri si 20% din impozit.

Sunt bani pe care ii platiti oricum, dar pe care puteti alege sa-i investiti cu mai mult folos decat i-ar cheltui, altminteri, Statul.

Pe noi fiecare leu primit ne ajuta foarte mult, iar pe dumneavoastra nu va costa absolut nimic.

Mai multe detalii despre proiectul nostru si despre procedura – foarte simpla! – de sponsorizare gasiti in prezentarea atasata.

In speranta ca primiti cu simpatie si interes propunerea noastra, ramanem in asteptarea unui raspuns din partea dumneavoastra si va stam la dispozitie pentru orice informatii.

Va multumim din inima!

Alex Popa,
Presedinte, Asociatia Inima CopiilorTags: , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to Construim pentru Spitalul de copii Marie Curie. Vrei să ne ajuți?

  1. Sunt bannere sa le punem pe blog? Da-mi de stire. Mersi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Construim pentru Spitalul de copii Marie Curie. Vrei să ne ajuți?"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/construim-pentru-spitalul-de-copii-marie-curie-vrei-sa-ne-ajuti/