Consultantul care „regiza” trântelile primăriilor UDMR Bihor, reţinut de DNA pentru şantaj şi trafic de influenţă

October 26, 2015 •UDMR •Views: 1961

Christian Hornung, şi Ioan Cotoroi, administratorii unor firme de consultanţă financiară, Beko Andras, administratorul unei firme de proiectare, şi băimăreanul Andras Zoltan au fost prezentaţi, vineri, la Tribunalul Bihor, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile după ce, cu o zi mai devreme, aceştia au fost reţinuţi de procurorii DNA Oradea sub acuzaţia că ar fi şantajat doi patroni de firme de construcţii, beneficiari ai unor lucrări publice, transmite Bihoreanul

Potrivit unui comunicat al DNA, făcut public vineri, Hornung şi Cotoroi au fost inculpaţi pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de influență în formă continuată şi spălare a banilor în formă continuată. Beko, administrator al unei firme de proiectare, este acuzat de constituire de grup infracțional organizat, trafic de influență în formă continuată, complicitate la trafic de influență în formă continuată, spălare a banilor în formă continuată, iar Andras de constituire a unui grup infracțional organizat, complicitate la trafic de influență în formă continuată şi spălare a banilor în formă continuată.

Integral pe ebihoreanul.ro

FOTO: Kelemen Hunor, președintele UDMR

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to Consultantul care „regiza” trântelile primăriilor UDMR Bihor, reţinut de DNA pentru şantaj şi trafic de influenţă

 1. Buletin de Carei says:

  si la Carei a avut colaborari acest Beko dar nu se aminteste de judetul Satu Mare care se pare ca este evitat de DNA.
  Primarul Kovacs sprijinit de autoritatile judetene au impăartit orasul in perimetre etnice pentru a nu permite amplasarea de busturi ale romanilor in parcurile orasului, conform unei adrese semnate de directorul Directiei Judetene de Cultura.
  Monumentele romanesti sunt lasate de izbeliste sau sunt renovate din bani personali ai consilierilor romani in timp ce pentru cele maghiare se trimit echipe de la spatii verzi pentru a le intretine.
  in jurul castelului au fost facute taieri de arbori pentru a se pune in valoare constructia iar in jurul Monumentului Ostasului Roman se intretin tuia de 9 m inaltime in dispret total fata de un monument de fort public romanesc!
  Firmele de casa ale primariei UDMR Carei castiga mereu licitatiile, incep lucrari inainte de a fi aprobate si nu sunt penalizate pentru intarzieri cf celor mentionate in contracte dar nu se mai sesizeaza nimeni la fel cum nu intereseaza autoritatile de disparitia a 3,3 milioane de lei dintr-un credit accesat in 2011.
  De angajari in primarie pe criterii politice si cumetrii nici nu mai vorbim ca groful kovacs crede ca e intangibil ca primar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Consultantul care „regiza” trântelile primăriilor UDMR Bihor, reţinut de DNA pentru şantaj şi trafic de influenţă"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/consultantul-care-regiza-trantelile-primariilor-udmr-bihor-retinut-de-dna-pentru-santaj-si-trafic-de-influenta/