"CORECTITUDINE" SECUIASCA. CJ COVASNA SE PREGATESTE SA ARANJEZE CONCURSUL pentru ocuparea postului de director al Bibliotecii Judetene Covasna! NOUL DIRECTOR VA FI VECHIUL DIRECTOR, SZONDA SZABOLCS! GASITI AICI DOCUMENTELE CONCURSULUI!

July 27, 2011 •Consiliul Judetean Covasna, Tamas Sandor, UDMR •Views: 1222

UDMR-istul Tamas Sandor, presedintele CJ Covasna, e in graba mare. Proaspat intors din concediu a pus deja osul la munca pentru a-i asigura locul de munca lui Szonda Szabolcs, ramas “pe drumuri” dupa ce Curtea de Apel Brasov a anulat definitiv si irevocabil concursul prin care l-a uns pe Szonda director al Bibliotecii Judetene Covasna in septembrie 2008. 
Se pare ca de aceasta data Tamas Sandor vrea sa faca totul cat mai “legal” si v-a scoate maine o hotarare de consiliu. Nu ma pot abtine sa nu remarc insa faptul ca concursul va fi aranjat astfel incat tot Szonda Szabolcs sa castige. Candidatul nu mai este obligat sa cunoasca limba maghiara dar e obligat sa cunoasca

3 (trei) limbi oficiale ale Uniunii Europene (!?) iar comisiile de evaluare si contestatie sunt in totalitate alcatuite din etnici maghiari.

Este evident, chiar si pentru un retardat mintal, faptul ca fostul director Szonda Szabolcs are avantajul limbii maghiare ca limba oficiala a UE (pentru ce dracu are nevoie directorul bibliotecii publice din cel mai sarac judet din Romania sa cunoasca trei limbi straine?!) si ca membrii comisiei de evaluare il vor favoriza evident pe Szonda pentru simplul motiv ca presedintele comisiei, presedintele CJ Covasna Tamas Sandor, a declarat in nenumarate randuri ca la conducerea Bibliotecii Judetene Covasna trebuie sa fie un ungur.

Hot CJ Covasna Concurs Director Biblioteca CV

PS: voi promova acest concurs de angajare in cat mai multe medii de comunicare pentru a asigura candidati concursului organizat Tamas!

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: ""CORECTITUDINE" SECUIASCA. CJ COVASNA SE PREGATESTE SA ARANJEZE CONCURSUL pentru ocuparea postului de director al Bibliotecii Judetene Covasna! NOUL DIRECTOR VA FI VECHIUL DIRECTOR, SZONDA SZABOLCS! GASITI AICI DOCUMENTELE CONCURSULUI!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/corectitudine-secuiasca-cj-covasna-se-pregateste-sa-aranjeze-concursul-pentru-ocuparea-postului-de-director-al-bibliotecii-judetene-covasna-noul-director-va-fi-vechiul-director-szonda-s-2/