CORUPȚIE. Biroul primarului UDMR din Sfântu Gheorghe, sigilat de DNA

February 17, 2016 •Sfantu Gheorghe •Views: 3141

Biroul primarului municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a fost sigilat miercuri dimineaţă de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, care efectuează percheziţii la această instituţie, transmite Agerpres citată de Mesagerul de Covasna.

Potrivit unor surse judiciare, cercetările vizează fapte legate de atribuirea unor contracte, privind modernizarea unor străzi şi trotuare, realizarea de piste pentru biciclişti şi iluminat public. Sursele susţin că prejudiciul s-ar ridicat la aproximativ un milion de euro şi că la finalul percheziţiilor Antal Arpad va fi dus la Bucureşti, pentru audieri.

DNA a anunţat că procurorii efectuează, miercuri, mai multe percheziţii în Bucureşti Covasna şi Braşov, într-un dosar care vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2010 – 2014.

FOTO: facebook.com

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "CORUPȚIE. Biroul primarului UDMR din Sfântu Gheorghe, sigilat de DNA"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/coruptie-biroul-primarului-udmr-din-sfantu-gheorghe-sigilat-de-dna/