CORUPȚIE. Consilierul personal al fostului ministru UDMR al Mediului, Laszlo Borbely, CONDAMNAT cu executare

November 25, 2016 •UDMR •Views: 1633

Szepessy Szabolcs, consilierul personal al fostului ministru al Mediului Laszlo Borbely și doi oameni de afaceri, Ioan Ciocan, administrator al Lescaci Com SRL Negrești Oaș, județul Satu Mare, respectiv Anton Petru Molnar, administrator al Azimut Com SRL Acăţari, județul Mureș, au fost condamnați definitiv la pedepse cu executare, joi, de Curtea de Apel Oradea, transmite Bihoreanul.

Cei trei au fost trimiși în judecată în 2014 de procurorii DNA Oradea pentru fapte de corupție în dosarul în care a fost cercetat și fostul ministru al Mediului, actualul deputat Borbely Laszlo, scăpat însă de anchetă după ce Camera Deputaților a respins de două ori, ultima dată în martie 2015, cererea procurorilor DNA de încuviinţare a începerii urmării penale a acestuia.

În cazul lui Ciocan, inculpat pentru cumpărare de influență, procurorii DNA au reținut că, în 2011, i-a remis lui Borbely, prin intermediul lui Szepessy Szabolcs – acuzat la rândul lui de complicitate la cumpărare de influență – foloase necuvenite constând în renovarea și utilarea unui apartament în valoare de 80.952 lei.

În aceeași perioadă, spunea DNA, Anton Molnar, inculpat tot pentru cumpărare de influență, i-a remis lui Borbely foloase necuvenite constând în reamenajarea și extinderea unui alt imobil, în valoare de 112.199 lei.

Integral în Bihoreanul

FOTO: facebook.com

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "CORUPȚIE. Consilierul personal al fostului ministru UDMR al Mediului, Laszlo Borbely, CONDAMNAT cu executare"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/coruptie-consilierul-personal-al-fostului-ministru-udmr-al-mediului-laszlo-borbely-condamnat-cu-executare/