CORUPȚIE. Instanța a dispus începerea judecății în dosarul vicepreședintelui UDMR al CJ Bihor

March 2, 2016 •UDMR •Views: 1827

Tribunalul Bihor a judecat ieri un nou termen în dosarul în care vicepreședintele UDMR al Consiliului Județean Bihor, Kiss Alexandru, a fost trimis în judecată, sub control judiciar, de procurorii DNA Oradea pentru mai multe fapte de corupție.

Vezi și Averea NESIMȚITĂ a UDMR-istului Kiss Sándor. E angajat la stat, dar învârte zeci de milioane de euro VIDEO

Potrivit deciziei de ieri a instanței, vicepreședintele UDMR al Consiliului Județean Bihor, Kiss Alexandru, a fost trimis în judecată pentru spălare de bani, trafic de influență, abuz în serviciu contra intereselor publice și luare de mită.

În același dosar au mai fost trimiși în judecată și Bojtor Vilmos Laszlo, Rus Beneamin, Miklossy Ferenc şi Miklossy Ferenc Laszlo.

Deși este trimis în judecată pentru fapte de corupție, UDMR-istul Alexandru Kiss ocupă în continuare poziția de vicepreședinte al Consiliului Județean Bihor, după cum reiese din informațiile publicate pe pagina de internet a instituției.

Detalii despre dosar aici.

FOTO: Kiss Alexandru, bihoreanul.ro

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "CORUPȚIE. Instanța a dispus începerea judecății în dosarul vicepreședintelui UDMR al CJ Bihor"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/coruptie-instanta-a-dispus-inceperea-judecatii-in-dosarul-vicepresedintelui-udmr-al-cj-bihor/