"Cosa nostra" de Romania!

March 11, 2008 •Codrin, Covasna, Prefectura, Siminiceanu, UDMR •Views: 1229

Proverbiala mafie din Italia ar fi invidioasa pe organizarea si functionarea coalitiei care guverneaza in acest moment Romania. Cu mijloace care depasesc cadrul bunului simt si folosindu-se de parghii care nu au nici o legatura cu jocul democratic, UDMR reuseste sa promoveze in pozitii importante din aparatul administrativ oameni a caror singura competenta este cunoasterea limbii maghiare sau apartenenta la etnia maghiara. Mai mult, daca ai indraznit sa te opui politicii UDMR in judetele Covasna si Harghita nu iti mai ramane decat sa parasesti zona.
Un ultim caz este cel al juristului Codrin Munteanu, directorul Directiei Juridice din Prefectura Covasna. Desi este absolvent al Institutului National de Administratie, lector universitar si doctorand in drept administrativ, acesta a fost picat pentru a doua oara la concursul pentru ocuparea postului de subprefect, fiind singurul candidat din judet eligibil pentru a ocupa acest post. Munteanu este binecunoscut UDMR-ului din Covasna, deoarece a atacat in permanenta ilegalitatile savarsite de administratia controlata de UDMR. Toata pregatirea lui Munteanu nu i-au fost de ajuns sa ajunga subprefect. In schimb, Nicolae Siminiceanu a fost numit subprefect de catre guvernul UDMR-PNL, timp de sase luni, desi este detinatorul unui simplu carnet de conducere a basculanei si a limbii maghiare ca limba materna. Lucrearea lui Munteanu a fost notata cu 4,5 la concursul ce a avut loc zilele acestea, cu 5 puncte mai putin decat nota necesara pentru promovare. Comisia de concurs, cum era si firesc, este alcatuita din membri sustinuti de UDMR si PNL.
Ce faci atunci cand principiile nu mai fac parte din viata noastra de zi cu zi? Ma ajutati va rog…

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: ""Cosa nostra" de Romania!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/cosa-nostra-de-romania/