Cotidianul Haromszek: Dan Tănasă a dat jos inscripția Kozseghaza de pe două primării din Covasna

May 13, 2014 •Dan Tanasa •Views: 1827

Primăria Cernat (FOTO: CJ Covasna)

Primăria Cernat (FOTO: CJ Covasna)

”Primarii din Scaunul Kezdi au bătut în retragere. Inscripţia Kozseghaza a fost înlăturată

Primarii localităţilor Mereni şi Sânzieni s-au săturat de persecuţiile din partea prefecturii, de numeroasele adrese, de procesul pentru înlăturarea inscripţiei Kozseghaza, astfel că mai degrabă au dispus înlăturarea de pe ambele clădiri a inscripţiilor în cauză. Reclamantul de serviciu, Dan Tănasă, care trăieşte în Madrid, i-a cerut consecvent prefectului înlăturarea inscripţiei în limba maghiară Kozseghaza. Se pare că uneltirea sa a fost una reuşită de data aceasta, dat fiind faptul că cele două primării din Trei Scaune de Sus nu au aşteptat decizia judecătorească definitivă. Drapele secuieşti rămân deocamdată la locul lor.”

Sursa: cotidianul Haromszek, nr. 7171 din 16.04.2014 (Traducere din limba maghiară a Centrul European de Studii Covasna – Harghita)

Tags: , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

3 Responses to Cotidianul Haromszek: Dan Tănasă a dat jos inscripția Kozseghaza de pe două primării din Covasna

 1. […] Vezi și Cotidianul Haromszek: Dan Tănasă a dat jos inscripția Kozseghaza de pe două primării din Covasn… […]

 2. gabriela radu says:

  Am dat like pentru comentariul lui nicu de mai sus, nu pentru cotidianul respectiv!

 3. Nicu says:

  „persecuţiile din partea prefecturii”

  Auzi auzi…
  Dacă ceri respectarea legii pe baza căreia un oarecare a ajuns în poziția în care e, atunci îl persecuți pe respectivul!!!
  Dacă însă același respectiv încalcă cu voioșie acea lege, el are dreptate, pentru că e minoritar și are drepturi!

  Dacă nu le convine să respecte legea pe baza căreia își încasează salariile deloc mici, atunci de ce nu-și dau demisia? Și în cazul ăla nu-i mai „persecută” nimeni.

  Mi-a plăcut însă faza cu „uneltirile” lui Dan Tănasă „care trăiește în Madrid”. Pe-ăștia precis îi doare că nu-ți pot face o „vizită” noaptea. să-ți explice cât de mult au ei dreptate, folosindu-se de argumente filosofice, gen „pumn”. Altă explicație nu văd la cât de tare se dau cu fundul de pământ că locuiești în Madrid.

  Și iar ajungem la ceva de genul „Dan Tănasă nu are dreptate când se luptă pentru România pentru că locuiește în afara granițelor țării, pe când Viktor Orban are dreptate când se luptă pentru maghiarii din afara granițelor Ungariei pentru că el este maghiar și maghiarii au voie orice…”
  Penibil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Cotidianul Haromszek: Dan Tănasă a dat jos inscripția Kozseghaza de pe două primării din Covasna"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/cotidianul-haromszek-dan-tanasa-a-dat-jos-inscriptia-kozseghaza-de-pe-doua-primarii-din-covasna/