Crama Gabai – din dragoste pentru vinul de calitate

October 30, 2017 •publicitate •Views: 2802

Crama Gabai s-a născut din dragoste pentru vinul de calitate.

„Singurele minuni aparțin naturii. Torni apa în vie și crește vin” –Vasile Ghica

Binecuvântați de Dumnezeu cu pământ bun și roditor, cu soare cald si suflet curat, vrem sa va facem partasi la frumusetea si zestrea meleagurilor dobrogene, transpuse in savoarea unui pahar de vin de la Crama Gabai.

Situată în centrul Podisului Dobrogei, în apropiere de podgoria Murfatlar, pe o suprafata de 3 Ha ce confera viței de vie condiții favorabile de creștere, Crama Gabai respecta intru totul normele si procedurile europene de producere a vinului de calitate.

De ce Gabai?

Pentru ca tradiția să mearga mai departe. Pentru ca mostenirea lasata de bunicul nostru nu este doar numele. Este și pământul, este și sufletul, este si dragostea pentru frumos și bun. Și-a dorit ca cei care-l urmeaza să împartășească aceeași pasiune pentru vinul de calitate. Iar astăzi, Crama Gabai vine sa concureze cu vinuri precum Muscat Ottonel, Riesling Italian, Feteasca Neagra sau Pinot Noir.

Dorința noastră este aceea de a produce vinuri deosebite si pline de aromă. Vrem ca în fiecare pahar sa se regăseasca o parte din pasiunea noastra pentru lucrul bine facut, cu implicare si responsabilitate. Vrem ca cei care degustă vinurile de la Crama Gabai, sa ramana cu aroma buchetului boabelor de struguri proaspat storși. Vrem să zambească și să-și mai dorească. Vrem sa fie asa cum spunea si Anton Pann: „Vinul este toiagul batraneților și nebunia tinereților”.

Cine vine și calca pragul Cramei Gabai în calitate de oaspete, avem certitudinea că va pleca în cea de prieten. Prieten al vinului de calitate.

Vinul de la Crama Gabai se adreseaza cunoscătorilor și iubitorilor de vinuri de calitate. De ce? Simplu. Pentru ca noi, mai presus de tot, punem preț pe calitate si nu facem rabat de la ea. În alegerea vinului, fiti intelepti!

 „A ști să bei este o adevărată stiință” – Voltaire

FOTO: Geta Trofin

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Crama Gabai - din dragoste pentru vinul de calitate"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/crama-gabai-din-dragoste-pentru-vinul-de-calitate/