CSIBI BARNA A SCĂPAT. Student american pus sub acuzare după ce a simulat spânzurarea unei statui

March 30, 2015 •extremism maghiar •Views: 2271

În martie 2011 extremistul Csibi Barna îl spânzura pe Avram Iancu în Miercurea Ciuc, chiar în fața unor copii minori (FOTO: gandul.info)

În martie 2011 extremistul Csibi Barna îl spânzura pe Avram Iancu în Miercurea Ciuc, chiar în fața unor copii minori (FOTO: gandul.info)

Vineri, 27 martie a.c., un juriu federal a pus sub acuzare un student de la Universitatea din Mississippi pentru două acuzații separate privind drepturile civile după ce acesta a agățat un laț și un steag reprezentând un simbol al Confederației în jurul unei statui ridicată în campus în onoarea lui James Meredith, primul student afro-american care a urmat cursurile universității.

Potrivit Huffington Post, studentul Universității din Mississippi, Graeme Phillip Harris, a fost pus sub acuzare pentru că i-a intimidat pe colegii săi de culoare, potrivit procurorului.

În martie 2011, opinia publică din România era stupefiată de gestul incalificabil al extremistului Csibi Barna, angajat al unei instituții publice, care l-a spânzurat pe Avram Iancu în plin centrul municipiului Miercurea Ciuc, în prezența unor copii minori și cu autorizație din partea primarului UDMR Raduly Robert (detalii aici).

Pentru gestul său Csibi nu a pățit absolut nimic, autoritățile judiciare, Poliția și Jandarmeria fiind mute și complice în fața acestui gest care reprezintă nu doar o batjocorire la adresa unui simbol național dar și o amenințare cu moartea la adresa românilor din zonă.

Tags: , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to CSIBI BARNA A SCĂPAT. Student american pus sub acuzare după ce a simulat spânzurarea unei statui

  1. antiunguri says:

    Unguru asta trebuia condamnat la puscarie si retrasa cetatenia romana cu interdictie pe viata de a mai intra pe teritoriul Romaniei.Guvernantii nostri dorm de 25 de ani sunt interesati numai sa-si faca averi din bugetul tarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "CSIBI BARNA A SCĂPAT. Student american pus sub acuzare după ce a simulat spânzurarea unei statui"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/csibi-barna-a-scapat-student-american-pus-sub-acuzare-dupa-ce-a-simulat-spanzurarea-unei-statui/