CU BANI DE LA BUCUREȘTI. Potrivit unui secretar de stat din Ministerul Transporturilor, au început lucrările la a „doua autostradă secuiască”

October 7, 2014 •UDMR •Views: 1524

FOT: CJ Covasna

FOTO: CJ Covasna

Potrivit unui comunicat de presă al CJ Covasna, luni, 6 octombrie, a fost demarată asfaltarea drumului Târgu Secuiesc–Balvanyos. Turnarea asfaltului pe o lungime de 18 km şi într-un strat de 5 cm va fi terminată într-o lună, în funcţie şi de evoluţia vremii.

„Lucrările au putut fi demarate pe strada Turia datorită unei colaborări la nivel local, judeţean şi guvernamental. Faptul că şi UDMR face parte din Guvernul României, a deschis noi oportunităţi” – a spus Tamas Sandor, preşedintele Consiliului Judeţean Covasna. El a adăugat: „Reabilitarea drumului – care este un drum important nu doar la nivel de judeţ, ci şi la nivel naţional –, având o lungime de 35 de km şi aflat într-o stare precară, nu s-ar fi putut realiza cu forţe proprii”.

Potrivit aceluiași comunicat de presă, demararea lucrărilor este rezultatul unei activităţi coordonate la care au participat mulţi oficiali: Fejer Laszlo Odon, deputat UDMR, Kovács Ödön, administratorul public al judeţului Covasna, precum şi István Zoltán, secretar de stat la Ministerul Transporturilor, care a spus că porţiunea de drum Târgu Secuiesc–Balvanyos este cea de a „doua autostradă secuiască”.

Nota mea: limba română și drapelul României nu au ce căuta în Covasna. În schimb, banii veniți de la Guvernul României sunt foarte buni pentru a îmbunătăți traiul celor care locuiesc în acest județ. Asta pentru că bugetele locale sunt cheltuite de grofii UDMR pe propagandă șovină maghiară pentru mult visata Ungarie Mare și nu mai ajung și pentru cele necesare unui trai decent.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to CU BANI DE LA BUCUREȘTI. Potrivit unui secretar de stat din Ministerul Transporturilor, au început lucrările la a „doua autostradă secuiască”

  1. […] Vezi și CU BANI DE LA BUCUREȘTI. Potrivit unui secretar de stat din Ministerul Transporturilor, au început… […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "CU BANI DE LA BUCUREȘTI. Potrivit unui secretar de stat din Ministerul Transporturilor, au început lucrările la a „doua autostradă secuiască”"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/cu-bani-de-la-bucuresti-potrivit-unui-secretar-de-stat-din-ministerul-transporturilor-au-inceput-lucrarile-la-a-doua-autostrada-secuiasca/