Cum a ajuns Bușoi putred de bogat muncind toată viața pe bani publici?

December 16, 2015 •Bucuresti •Views: 10344

Cristian Bușoi a fost desemnat de organizația PNL București  drept candidat la primăria Bucurestiului, la alegerile care vor avea loc anul viitor.

Înțeleg că liberalii nu vor să câștige Primăria București. E fix problema lor. Cred însă că Bușoi este un exemplu de reușită în viață pentru noi toți și ar fi păcat ca liberalul să nu ne explice cum a ajuns el putred de bogat la 35 de ani muncind doar pe bani publici.

Potrivit biografiei sale publicate în februarie 2014 de Agerpres (pe pagina Parlamentului European Bușoi nu și-a publicat un CV), liberalul Cristian Bușoi a absolvit Facultatea de Medicină din București (2003), Colegiul Național de Apărare (2005) și Facultatea de Drept din cadrul Universității ‘Titu Maiorescu’ din Capitală (2007). A fost doctorand în Sănătate Publică și Management Sanitar, la Universitatea de Medicină și Farmacie din Timișoara (din 2004) și doctorand în Endocrinologie, la Universitatea de Medicină și Farmacie ‘Carol Davila’ din București (din 2004). A fost medic stagiar la Spitalul Universitar de Urgență București, în perioada 2003-2004. Din decembrie 2004 a fost medic rezident, iar din martie 2007, preparator universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie ‘Victor Babeș’ din Timișoara.

Așadar, la momentul februarie 2014, când ajungea Președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, despre Bușoi se știa doar că a fost medic, deci plătit din fonduri publice. Nu om de afaceri, nu cămătar, nu moștenitor al unei averi uriașe ci medic. Tot atunci Gândul completa biografia lui Bușoi și ne informa că acesta este fost medic actual notar (nu înțeleg cum anume poate fi notar în tip ce este europarlamentar; chiar și așa, câștigurile lui Bușoi din activitatea notarială sunt reduse, vezi aici și aici spre exemplu). Din nou, nimic despre geniul de om de afaceri al medicului Cristian Bușoi.

Tot în februarie 2014, Gândul publica informații despre averea impresionantă a lui Bușoi. „Fost medic, atual notar, Cristian Buşoi va deveni, la 35 de ani, nu doar unul dintre cei mai tineri, dar, potrivit declaraţiei sale de avere, şi unul dintre cei mai înstăriţi miniştri ai Guvernului Ponta. Are, împreună cu soţia, 9 terenuri în Bucureşti, la Herculane şi în judeţul Mehedinţi, economii de peste 800.000 de euro, dopuă apartamente în Bucureşti, unul la Bruxelles şi o casă în Drobeta Turnu-Severin, tablouri, ceasuri şi bijuterii de aproape 50.000 de euro, 250.000 de euro acordaţi ca împrumut unei persoane fizice şi 1.200.000 de lei investiţi în firma proprie: CSB European Business Target” titra Gândul.

Am răsfoit declarația de avere a lui Cristian Bușoi din iunie 2015. E impresionantă. Personajul s-a realizat până peste poate. E milionar în euro în condițiile în care a lucrat toată viața lui pe bani publici. Potrivit biografiei sale, în 2003 Bușoi e absolvent de medicină în București, după care e medic stagiar și medic rezident. În 2004 este ales deputat în Parlamentul României. În 2007 ajunge deja europarlamentar, poziție pe care o ocupă și în prezent. De când a terminat facultatea de medicină și până azi Bușoi a fost plătit din fonduri publice. În declarația de avere din 2005 Bușoi nu are trecută nicio clădire și niciun teren în proprietate. În declarația de avere din 2015 Bușoi are menționate ca fiind în proprietate 9 terenuri și 4 clădiri. Impresionant!

Recapitulăm. Medic, deputat, europarlamentar. Nu om de afaceri, nu cămătar, nu moștenitor al unei averi. Cristian Bușoi este acum milionar în euro după ce toată viața lui a lucrat (mă rog, ce-a făcut el!) pe bani publici. Cum a reușit Cristian Bușoi să ajungă milionar în euro muncind toată viața pe bani publici? Nu știu, habar nu am. Dar sunt convins că sunt în România mii de tineri care ar vrea să afle de la Cristian Bușoi cum naiba ajungi milionar în euro la 35 de ani muncind doar pe bani publici (și-n pauze un pic de notar).

FOTO: jurnalul.ro

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to Cum a ajuns Bușoi putred de bogat muncind toată viața pe bani publici?

  1. Maria Moise says:

    Afaceri cu statul, la limita legii sau ocolind legea !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Cum a ajuns Bușoi putred de bogat muncind toată viața pe bani publici?"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/cum-a-ajuns-busoi-putred-de-bogat-muncind-toata-viata-pe-bani-publici/