Daca nu esti in Asociatia pentru Comunitate esti extremist, sovin si impotriva maghiarilor!

December 11, 2009 •antiromanism, Daniel Santa, iredentism, PCM, separatism etnic, sovinism maghiar, UDMR •Views: 2210

Rar mi-a fost dat sa vad atata idiotenie in producerea orala a unui individ…

Nu acesta e genul corect de manifestare sau de mesaj

Referitor la participarea la evenimente a reprezentanţilor Noua Dreaptă, preşedintele Asociaţiei Pentru Comunitate, Daniel Şanta (foto), ne-a declarat: Nici eu, nici colegii mei din Asociaţia Pentru Comunitate nu considerăm că acesta e genul corect de manifestare sau de mesaj care trebuie transmis de Ziua Naţională. Cred că mesajul potrivit l-am transmis noi, ani la rând, reuşind să scoatem pe stradă de 1 Decembrie cât mai mulţi oameni din judeţ, mulţi dintre ei inclusiv maghiari. Pentru că până la urmă, 1 Decembrie trebuie să fie receptată ca ziua tuturor celor care locuiesc în această ţară, indiferent de etnie, de orientare politică, de opinii personale. Este şi motivul pentru care am reuşit astăzi să adunăm la depunerea de coroane, sub egida Asociaţiei Pentru Comunitate, oameni provenind din toate partidele politice, români şi maghiari deopotrivă, pentru că noi credem că împreună suntem mai buni, iar comunitatea românească poate avea şi chiar trebuie să aibă un astfel de mesaj.
Sursa: cotidianul Observatorul de Covasna, nr. 1164 din 02.12.2009

Bai Santa, scuze daca iti insult inteligenta, dar am si eu cateva framantari si poate ma ajuti:

– Zici ca ati adunat oameni din toate partidele politice. Bai nene, asociatia asta e ONG sau un fel de bufet comunist in care se aduna orice membru de partid care e sluga cui trebuie. Ori e ONG, si nu are legatura cu politica, ori e partid politic?
– Baietii aia politici pe care tu zici ca i-ai adunat sunt de fapt fosta gasca care a infiintat asociatia. Manolachescu a fost bagat pe usa din dos in PD-L, Guruianu si prietena lui Pantelimon au intrat in PNL si Joos in PSD. Adica acelasi cacat in alt ambalaj. Pe cine ati convins voi cu discursul vostru? V-ati convins tot pe voi? Mama da ce forta de convingere aveti…
– Adica daca eu flutur drapelul Romaniei si strig ca tinutul secuiesc e tinut romanesc sunt extremist?
– Daca nu dam buzna in cohorte sa ne inscriem in asociatia voastra asta inseamna ca suntem impotriva maghiarilor?
– Voi sunteti detinatorii adevarului absolut? Voi si nimeni altcineva? Daca nu va pupam pe voi in cur, asa cum fac elevii de la Colegiul National Mihai Viteazu si cativa profesori de pe-acolo, asta inseamna ca suntem extremisti si ca nu dorim convietuire pasnica cu maghiarii?
– Acuma vaz ca esti mare sef de ziar. Intrebare de baraj: daca Antal Arpad si Tamas Sandor nu ar turna in Observator banii publici din anunturi si alte porcarii plus banii din publicitate de la firmele lor si ale partenerilor lor de afaceri cu ce dracu crezi ca ti-ai mai finanta ziarul? Asta e retorica, nu trebuie sa raspunzi.

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

9 Responses to Daca nu esti in Asociatia pentru Comunitate esti extremist, sovin si impotriva maghiarilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Daca nu esti in Asociatia pentru Comunitate esti extremist, sovin si impotriva maghiarilor!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/daca-nu-esti-in-asociatia-pentru-comunitate-esti-extremist-sovin-si-impotriva-maghiarilor-2/