Dan Suciu impotriva politicii "second-hand" a UDMR in Covasna

October 2, 2008 •Covasna, Dan Suciu, valori •Views: 1270

Doi lideri PD-L Covasna au afisat un poster cu “Sf. Gheorghe, oras second-hand” la intrarea in oras

Data publicarii: 01/10/2008

Doi lideri ai PD-L Covasna, Dan Suciu si Vasile Liviu Comaneci, au postat azi sub panoul care indica intrarea in Sf. Gheorghe, un afis pe care scrie in limba romana si maghiara “Oras second hand – Turkalo varos”, pentru a atrage atentia asupra imaginii create despre muncipiu.

“Autoritatile locale covasnene au aratat in ultima vreme un interes deosebit pentru identitatea vizuala a zonei. Aceasta este data insa de cea mai pregnanta, mai puternica si mai des intalnita imagine pe care o poti intalni, imaginea pe care o poti intalni dupa 18 ani de administratie UDMR in zona, si o cvasiprezenta la guvernare – magazinele second hand”, a declarat, miercuri, liderul Organizatiei de Tineret a PD-L Covasna, Dan Suciu, indicand spre afisul cu “Sfantu-Gheorghe, oras second hand”.

In municipiu pot fi vazute cateva zeci de magazine second hand, multe dintre acestea concentrate chiar in centrul orasului si niciodata in lipsa de clienti. De la second hand-uri pentru copii, pentru adulti, specializate pe incaltaminte sau haine, aceste magazie au aparut ca ciupercile in ultimii ani, iar potrivit reprezentantilor PD-L, mai mult de jumatate din spatiile comerciale din Sfantu-Gheorghe sunt inchiriate pentru aceste second hand-uri sau turkalo, cum se numesc in limba maghiara.

Potrivit lui Suciu, prezenta acestor magazine intr-un numar atat de mare si faptul ca sunt mereu pline indica saracia oamenilor de aici si faptul ca nu isi permit sa mai dea bani decat pe “zdrente” importate din occident, transmite corespondentul NewsIn.

Sursa: Ziarul de Iasi

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Dan Suciu impotriva politicii "second-hand" a UDMR in Covasna"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/dan-suciu-impotriva-politicii-second-hand-a-udmr-in-covasna-2/