Datorita fostului prefect Codrin Munteanu, autoritatile publice sovine din Covasna, controlate de UDMR, mai pierd inca un proces in instanta!

April 28, 2010 • Covasna, enclavizare, PCM, revizionism maghiar, separatism etnic, Sfantu Gheorghe, sovinism maghiar, Tamas Sandor, UDMR • Views: 1159

Curtea de Apel Brasov a admis, prin sentinta 233/R din 16.03.2010, actiunea formulata de catre Institutia Prefectului Judetului Covasna, actiune formulata in timpul mandatului fostului prefect drd. Codrin Munteanu (foto), impotriva Consiliului Judetean Covasna si a dispus anularea Hotararii nr. 104/2009 a Consiliului Judetean Covasna.
Oficial, Hotararea nr. 104/2009 a Consiliului Judetean Covasna stipula instituirea unor diplome si medalii de merit care urmau sa fie conferite persoanelor fizice sau juricide care si-ar fi adus aportul la dezvoltarea imaginii judetului Covasna. Neoficial insa, si in fapt, conducerea Consiliului Judetean Covasna a incercat instituirea unor diplome si medalii/decoratii ale judetului. Dupa ce autoritatile publice locale din Covasna, controlate de catre UDMR, au adoptat fanionul si steagul judetului, stema judetului, au inscriptionat masinile institutiilor publice cu terminatia SIC (abreviere a denumirii unui viitor stat pe care UDMR il doreste in Covasna si Harghita!) acestea au incercat adoptarea unui sistem propriu de diplome, medalii si decoratii, un nou mod prin care sa ateste existenta unor practici diferite de restul tarii.
Actiunea in instanta care a dus la anularea hotararii CJ Covasna a fost initiata de catre fostul prefect al judetului Covasna, drd. Codrin Munteanu, si nu de catre actualul prefect, fostul membru UDMR Gyorgy Ervin. Munteanu a fost numit prefect al judetului Covasna la propunerea PSD, fara sa fie membru al PSD si pentru pregatirea sa profesionala, insa a fost rapid inlaturat din functie odata cu instalarea noului Guvern PDL-UDMR, inlaturarea sa din functie fiind sustinuta si de PNL Covasna. Actualul prefect al judetului Covasna, Gyorgy Ervin, a fost sustinut de catre liderii UDMR Antal Arpad si Tamas Sandor, foarte deranjati de actiunile lui Munteanu prin care acesta cerea respectarea legii si a Constitutiei. Antal a afirmat chiar ca “un prefect bun este prefectul pe care nu il simti”. Si asta a si obtinut, prin numirea la conducerea Prefecturii Covasna a lui Gyorgy Ervin, cel care a fost prins cu acte in neregula la un control al Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor.
UDMR controleaza in acest moment absolut toti polii puterii din judetul Covasna, Guvernul PDL condus de Emil Boc renuntand de buna voie la un echilibru elementar in ceea ce priveste controlul administrativ al judetului. Reprezentantul Guvernului in Covasna, prefectul Gyorgy Ervin, este un adevarat complice al ilegalitatilor UDMR, si pestii in apa fiind mai vocali ca el.

One Response to Datorita fostului prefect Codrin Munteanu, autoritatile publice sovine din Covasna, controlate de UDMR, mai pierd inca un proces in instanta!

  1. Ion Ciobanu says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend