DE TEAMA AMENZII, extremiștii de la PCM au dat jos steagul secuiesc de pe sediul lor din Târgu Mureș

February 5, 2014 •steagul secuiesc •Views: 1754

Sediul PCM din Târgu Mureș, fără steagul secuiesc (în dreapta)

Sediul PCM din Târgu Mureș, fără steagul secuiesc (în dreapta)

Joaca de-a steagul… secuiesc

Politia Locala Tg.-Mures mi-a comunicat, in data de 20.12.2013, ca a finalizat procedurile specifice de solutionare a demersurilor legale, pe care subsemnatul le-am intreprins, in vederea respectarii Legii nr. 185/2013, cu privire la afisarea ilegala pe raza municipiului nostru a steagurilor publicitare ale unui pretins “tinut fara secui”, ca a fost aplicata amenda de 30.000 lei contravenientului Tokes Laszlo si ca celelalte steaguri din Tg.-Mures au fost indepartate chiar de cei care le-au afisat.

Dupa ce reprezentantii partidelor maghiare si-au inlaturat steagurile publicitare, ca urmare a somatiilor pe care le-au primit, am crezut ca au inteles zicala “unde-i lege nu-i tocmeala” multumit fiind de faptul ca demersul meu juridic referitor la aplicarea unei Legi a fost inteles chiar si de aceste entitati politice. Insa, nu dupa mult timp, a reaparut in centrul orasului, la sediul PCM, pe str. Cuza Voda, colt cu Liviu Rebreanu, steagul publicitar al pretinsului “tinut fara secui”.

Daca initial, nu se cunosteau prevederile Legii, reamplasarea acestui steag publicitar denota un pericol social mai ridicat, sens in care am sesizat Politia Locala Tg.-Mures sa aplice Legea si pentru aceasta abatere. Precizez ca mai multi targumureseni si-au exprimat nemultumirea cu privire la reamplasarea acestui steag si mi-au cerut sa am o reactie. Ca urmare a sesizarii subsemnatului, reprezentantii acestui partid au fost somati sa indeparteze de urgenta steagul publicitar, riscand aplicarea unei sanctiuni contraventionale in limitele prevazute de lege, respectiv de la 30.000 la 50.000 lei. Ba mai mult, sediul acestui partid politic se chiar afla intr-un spatiu inchiriat de la Primarie.

In cursul zilei de 3.02.2014 reprezentantii PCM au dat jos “steagul tinutului fara secui”! Sper ca de aceasta data definitiv!

Consilier local municipal,

dr. OLIMPIU SABAU

Vezi și EXCLUSIV. Laszlo Tokes AMENDAT cu 30.000 de lei pentru arborarea STEAGULUI SECUIESC DOCUMENT/FOTO

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

3 Responses to DE TEAMA AMENZII, extremiștii de la PCM au dat jos steagul secuiesc de pe sediul lor din Târgu Mureș

  1. […] Vezi și DE TEAMA AMENZII, extremiștii de la PCM au dat jos steagul secuiesc de pe sediul lor din Târgu Mur… […]

  2. scuze!pe strada mihai viteazul troneaza in continuare asa zisul steag secuiesc..se poate verifica.

    • gicutamama says:

      Da,mai sunt cateva steaguri secuiesti in Tg-Mures,pe case particulare,dar cel de pe strada Mihai Viteazul e cel mai vizibil fiind pe o artera importanta a orasului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "DE TEAMA AMENZII, extremiștii de la PCM au dat jos steagul secuiesc de pe sediul lor din Târgu Mureș"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/de-teama-amenzii-extremistii-de-la-pcm-au-dat-jos-steagul-secuiesc-de-pe-sediul-lor-din-targu-mures/