DECIZIILE JUDECATORILOR sunt apa de ploaie pentru presedintele CJ Covasna, UDMR-istul Tamas Sandor, in cazul panoului de la Aita Mare! ALO, PARCHETUL?!

February 25, 2011 • Aita Mare, Consiliul Judetean Covasna, iredentism, separatism etnic, sovinism maghiar, Tamas Sandor, Tinutul Secuiesc, UDMR • Views: 1273

Urmare documentului pe care l-am postat aici, l-am intrebat pe presedintele CJ Covasna, UDMR-istul Tamas Sandor (foto): Care sunt motivele pentru care nici pana la aceasta data nu ati pus in aplicare setinta definitiva si irevocabila pronuntata de catre Curtea de Apel Brasov in dosarul nr. 1128/119/2009 si nu ati indepartat nici pana la aceasta data panoul cu inscriptia „tinutul secuiesc” de pe domeniul public al comunei Aita Mare?
Raspunsul lui Tamas face toti banii…vezi aici.

CJ CV – raspuns 1362                                                     
Las la o parte faptul ca angajatii lui Tamas Sandor se comporta, in mod intentionat bineinteles, ca niste retardati mintali care nu inteleg, cica, ce anume intreb eu si va solicit ajutorul: in ce alte conditii mai poate fi pusa in aplicare o sentinta judecatoreasca?
PS: art. 248 Cod penal, Abuzul în serviciu contra intereselor publice
Fapta funcţionarului public, care, în exerciţiul atribuţiilor sale de serviciu, cu ştiinţă, nu îndeplineşte un act ori îl îndeplineşte în mod defectuos şi prin aceasta cauzează o tulburare însemnată bunului mers al unui organ sau al unei instituţii de stat ori al unei alte unităţi din cele la care se referă art. 145 sau o pagubă patrimoniului acesteia se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.

4 Responses to DECIZIILE JUDECATORILOR sunt apa de ploaie pentru presedintele CJ Covasna, UDMR-istul Tamas Sandor, in cazul panoului de la Aita Mare! ALO, PARCHETUL?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend