Declar deschisa campania anti-Traian Basescu si anti-PDL. Efemerul Presedinte al Romaniei, Traian Basescu, mana in mana cu iredentistii maghiari!

September 12, 2009 •Antal Arpad, Covasna, discriminarea romanilor, Harghita, iredentism, PD-L, separatism etnic, sovinism, Tamas Sandor, Tinutul Secuiesc, UDMR, Vasile Blaga •Views: 1790

Vasile Blaga: PD-L nu exclude o eventuală colaborare cu UDMR

Secretarul general al PD-L Vasile Blaga a declarat vineri, la Sfântu Gheorghe, că, în eventualitatea în care actuala Coaliţie de guvernare nu va rezista, PD-L nu exclude posibilitatea unei viitoare colaborări cu UDMR, chiar dacă nu s-au purtat negocieri în acest sens, transmite corespondentul Informatia.ro (AMOS News).

Aflat la Sfântu Gheorghe, unde s-a întâlnit cu reprezentanţi ai administraţiilor locale dar şi cu lideri ai PD-L Covasna, Vasile Blaga a declarat că PD-L este loial guvernării alături de PSD, chiar dacă au existat reţineri printre democrat-liberali, cu privire la înfiinţarea acestei Coaliţii. „Când am realizat această Colaţie, am gândit-o pe patru ani. Sunt unii dintre cei care nu şi-au dorit această Coaliţie, dar în momentul în care partidul meu a decis acest lucru, m-am supus deciziei şi am făcut toate eforturile pentru ca această Coaliţie să reziste”, a declarat Blaga. Potrivit liderului PD-L, asumarea răspunderii Guvernului pe un foarte important pachet de legi, preocedură ce va avea loc marţi, va oferi ocazia de a se vedea dacă actuala Coaliţie funcţionează. “Nu au început niciun fel de discuţii cu UDMR, noi suntem loiali, dar nu exclud o colaborare cu UDMR la guvernare, dacă această Coaliţie nu va rezista”, a explicat Vasile Blaga, precizând că în trecut a lucrat alături de UDMR, pe ai cărei reprezentanţi i-a caracterizat ca fiind “parteneri loiali şi extrem de corecţi”.
Autor : Monica RIZEA

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

5 Responses to Declar deschisa campania anti-Traian Basescu si anti-PDL. Efemerul Presedinte al Romaniei, Traian Basescu, mana in mana cu iredentistii maghiari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Declar deschisa campania anti-Traian Basescu si anti-PDL. Efemerul Presedinte al Romaniei, Traian Basescu, mana in mana cu iredentistii maghiari!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/declar-deschisa-campania-anti-traian-basescu-si-anti-pdl-efemerul-presedinte-al-romaniei-traian-basescu-mana-in-mana-cu-iredentistii-maghiari-2/