DECLARAȚIE STUPEFIANTĂ. Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe: Arborarea drapelului României este o PROVOCARE la adresa maghiarilor

January 29, 2013 •Antal Arpad •Views: 1179

antal arpad pistolar

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad (foto) a declarat ieri,  pentru AGERPRES,  că dezaprobă şi se delimitează de persoanele care au distrus drapelul românesc din faţa Prefecturii Covasna.

Antal Arpad a menţionat că e împotriva oricăror manifestări îndreptate împotriva simbolurilor naţionale, indiferent cui aparţin acestea.

„Sunt categoric împotriva unor astfel de gesturi şi mă delimitez sută la sută de cei care au făcut acest lucru (…) Consider inacceptabil ca oricine să distrugă drapelul românesc ori alte simboluri, indiferent dacă sunt româneşti sau ale comunităţii maghiare”, a spus Antal Arpad.

Acesta a subliniat că respinge categoric acuzaţiile prefectului judeţului Covasna, Codrin Munteanu, care îl consideră unul dintre autorii morali ai distrugerii drapelului românesc.

„Refuz categoric această acuzaţie (…) Dacă e vorba despre autori morali atunci eu pot spune că prefectul este cel vinovat de acest lucru, pentru că de când a venit pe funcţie nu a făcut altceva decât să provoace comunitatea maghiară. Sunt 18 acte atacate în instanţă de prefect şi toate au ca obiect aspecte de ţin de identitatea maghiară. Dacă cineva a provocat, atunci el, prefectul, a făcut asta, inclusiv prin felul în care a pus drapelul tricolor în faţa Prefecturii. Felul în care a procedat e o provocare”, a spus Antal Arpad.

Integral pe Mesagerul de CovasnaTags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to DECLARAȚIE STUPEFIANTĂ. Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe: Arborarea drapelului României este o PROVOCARE la adresa maghiarilor

  1. Magyarfalva says:

    Grozava emisiune.Daca nu erati dvs. cred ca nu aduceau iarasi vorba de ce se intampla in Covasna.Va citesc blogul mai mereu si indiferent cate comentarii si vizualizari aveti, faceti o treaba grozava.Ar fi pacat sa renuntati….mare pacat.Sper ca in viitor Romania sa nu mai aiba nevoie de dvs. sau de oameni ca dvs. Mult respect!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "DECLARAȚIE STUPEFIANTĂ. Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe: Arborarea drapelului României este o PROVOCARE la adresa maghiarilor"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/declaratie-stupefianta-primarul-udmr-din-sfantu-gheorghe-arborarea-drapelului-romaniei-este-o-provocare-la-adresa-maghiarilor/