Deputatul PSD Tudor Pantiru si-a adus aminte ca a ajuns in Parlament cu voturile romanilor din afara tarii!

May 12, 2010 •PSD, Romania, Serbia, Timoc, Tudor Pantiru •Views: 1438

Dupa ce am atras atentia ca deputatul PSD Tudor Pantiru (foto) tace din gura in chestiunea romanilor din Timoc acesta a adresat o interpelare ministrului Theodor Baconschi.

Agentia de presa Romanian Global News titreaza…

Deputatul Tudor Pantaru interpeleaza MAE pe problema romanilor/vlahilor din Timoc

In scrisoarea cu nr. 2875A/11.05.2010 deputatul Tudor Pantaru, ales in colegiul uninominal 2,

din circumscriptia 43 DIASPORA interpeleaza, cu o intrebare, pe ministrul afacerilor externe, Theodor Baconschi, cu privire la situatia romanilor din Serbia si ce anume a intreprins institutia pe care acesta o conduce pentru remedierea situatiei grave cu care se confrunta romanii din Timoc, transmite Romanian Global News. In partea de argumentare a interventiei sale deputatul Pantaru face precizarea ca autoritatile sarbe au incalcat mai multe prevederi ale Conventiei Europene a Drepturilor Omului si ca Romania este justificata sa intervina prin prisma mai multor legi inclusiv prin de cea pentru sprijinirea romanilor de pretutindeni. Astfel, deputatul Pantaru solicita ministrului Baconschi sa il informeze cu privire la “actiunile concrete si masurilor intreprinse de MAE pentru solutionarea acestor probleme”.
Sursa: Romanian Global News

i2875A

Sursa interpelarii http://www.cdep.ro/interpel/2010/i2875A.pdf

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to Deputatul PSD Tudor Pantiru si-a adus aminte ca a ajuns in Parlament cu voturile romanilor din afara tarii!

  1. Antiignorantu says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Deputatul PSD Tudor Pantiru si-a adus aminte ca a ajuns in Parlament cu voturile romanilor din afara tarii!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/deputatul-psd-tudor-pantiru-si-a-adus-aminte-ca-a-ajuns-in-parlament-cu-voturile-romanilor-din-afara-tarii-2/