Deputatul UDMR Marko Atilla, protejat de Viktor Orban la Budapesta – avocat

February 10, 2015 •UDMR •Views: 1527

Deputatul UDMR Marko Attila a fost condamnat definitiv (FOTO: markoattila.ro)

Deputatul UDMR Marko Attila a fost condamnat definitiv (FOTO: markoattila.ro)

Deputatul Marko Atilla, pe numele căruia DNA a emis un mandat de arestare, avizat pozitiv de Camera Deputaților, se află în Ungaria și beneficiază de “protecția” premierului maghiar Viktor Orban, spune avocatul parlamentarului.

Deputatul a plecat la Budapesta după ce colegii săi i-au ridicat imunitatea.

Deocamdata se află în Republica Ungară, la Budapesta. El a primit protecţie din partea premierului ungariei Viktor Orban, deci el se regăseşte pe teritoriul statului maghiar. S-a apreciat că în ceea ce-l priveşte pe domnul Marko Attila demersurile judiciare sunt de natură a provoca o puternică reacţie de stat că s-a încălcat dreptul de proprietate şi dreptul la un proces echitabil şi de aceea s-a decis să i se acorde protecție. În ce constă această protecție? I se permite să rămână pe teritoriul maghiar. Se solicită să se ia măsuri în ceea ce privește clădirea școlii din Sfântu Gheorghe să nu fie naționalizată ca urmare a sentinței de condamnare care este apreciată ca fiind nelegală”, a declarat Eugen Iordăchescu, avocatul lui Marko Atilla, la Digi 24.

Integral pe dcnews.ro

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Deputatul UDMR Marko Atilla, protejat de Viktor Orban la Budapesta - avocat"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/deputatul-udmr-marko-atilla-protejat-de-viktor-orban-la-budapesta-avocat/