DIICOT îmi răspunde unei solicitări după ce am apelat la instanță

September 2, 2019 •justitie •Views: 357

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate organizată și Terorism (DIICOT) a răspuns unei solicitări de acces la informații de interes public după ce i-am acționat în judecată.

Vezi și EXCLUSIV. Sentință DEFINITIVĂ: primarul UDMR din Sândominic, obligat să-mi comunice informații de interes public și să-mi plătească cheltuieli

DIICOT, condusă de procurorul șef Felix Bănilă, a refuzat în repetate rânduri să-mi comunice informații de interes public cu privire la stadiul anchetei într-un dosar în care acuzat era un primar UDMR.

Pentru că cei de la DIICOT au refuzat timp de mai multe luni să-mi comunice informații de interes public în temeiul Legii nr. 544/2001, am decis la începutul lunii august să-l acționez în judecată pe procurorul șef al DIICOT (detalii despre dosar aici).

Astăzi, 2 septembrie, mi-a parvenit răspunsul DIICOT la solicitarea mea din data de 4 iulie a.c.. Răspunsul DIICOT mi-a fost comunicat după ce acțiunea mea împotriva șefului DIICOT a fost comunicată.

Răspunsul DIICOT nu conține nicio referire la data solicitării mele și nici data la care a fost emis acest răspuns, dovedind încă odată incompetența celor care activează în cadrul Biroului de Relații Publice al DIICOT.

FOTO: Bănilă Oliver-Felix, procuror șef DIICOT, stiripentruviata.ro

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to DIICOT îmi răspunde unei solicitări după ce am apelat la instanță

  1. Gepidava says:

    Incompetenta cu miros de tradare…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "DIICOT îmi răspunde unei solicitări după ce am apelat la instanță"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/diicot-imi-raspunde-unei-solicitari-dupa-ce-am-apelat-la-instanta/