DISPERARE. De teamă că nu intră în PE, liderii UDMR își sperie electoratul cu „românii”

May 21, 2019 •UDMR •Views: 2486

Cum era de așteptat, UDMR recurge la mesaje de incitare a propriului electorat pentru a-i determina pe maghiari să iasă la vot. Și de această dată românii sunt folosiți de liderii UDMR pe post de sperietoare.

Vezi și Antal Arpad – UDMR: Romanii din “Tinutul Secuiesc” ar putea sa aiba soarta sarbilor din Kosovo. Daca nu obtinem autonomia teritoriala orice se poate intampla in secuime. AUDIO/VIDEO/DOC

„Duminică sa fim mulți, să ne arătăm puterea! Participarea în număr mare a românilor să nu pericliteze reprezentarea maghiarilor”. Acesta este mesajul distribuit cu disperare de liderii UDMR prin intermediul paginilor de Facebook.

Mesajul apare promovat pe pagina de Facebook a liderului UDMR Kelemen Hunor și a lui Korodi Attila, dar este promovat și de alți membri UDMR.

În lipsa unor proiecte de viitor care să convingă și în lipsa prezentării rezultatelor obținute de UDMR în ultimii cinci ani în Parlamentul European, UDMR face ceea ce știe mai bine: îi incită pe maghiari împotriva românilor și îi prezintă pe români ca pe potențialii vinovați de un posibil eșec al UDMR la aceste alegeri pentru Parlamentul European.

Vezi și DISPERAT. Liderul UDMR vrea voturi de la români. O prezență MASIVĂ la vot a românilor ar lăsa UDMR în afara Parlamentului European

FOTO: erdely.ma

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to DISPERARE. De teamă că nu intră în PE, liderii UDMR își sperie electoratul cu „românii”

 1. Keresszegi Eduard says:

  Calc pe inimă și spun,ai dreptate Dan Tanasă.Nu românii sunt de vină de politica eșuată a UDMR în multe cazuri lamentabile.Pe care evident,le-ai speculat corect și ai lovit prompt.Că așa-i la război😃Glumesc,nu e război,e doar o zâzanie care se vrea război ca să .curgă voturile și apoi mierea.

  • Dan Tanasa says:

   Pentru mine nu curg voturile și nici mierea.

   • Keresszegi Eduard says:

    Dan Tanasa nu despre tine e vorba.Ai tu ce ai cu ungurimea și ai fricile și sensibilitățile tale,așa cum și ungurimea le are pe ale lui .Că le faci pentru foloase sau nu, e neinteresant,tu nu cerșești voturile nimănui. Dar ei UDMR și alte partide românești sunt acolo datorită voturilor noastre,voturi care îi obligă să facă ce trebuie să facă pentru cetățenii care le plătesc salariile prin impozitele lor. Nu-i vezi ani de zile,doar de alegeri când promit marea cu sarea.
    Că e tare bună vorba aia românească,politicienii sunt ca porumbeii,când sunt la pământ îți mănâncă din palmă,când sunt pe sus ți se kk în cap..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "DISPERARE. De teamă că nu intră în PE, liderii UDMR își sperie electoratul cu „românii”"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/disperare-de-teama-ca-nu-intra-in-pe-liderii-udmr-isi-sperie-electoratul-cu-romanii/