DNA: Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, Antal Árpád András, sub control judiciar cu interdicția de a-și exercita funcția

February 18, 2016 •Sfantu Gheorghe •Views: 2371

Procurorii DNA au dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile față de Antal Arpad, primar al municipiului Sfântu Gheorghe, județul Covasna, el având interdicția, printre altele, de a-și exercita funcția de edil și de a părăsi țara, informează Agerpres.

El este acuzat de utilizare în alte scopuri a creditelor garantate din fonduri publice sau care urmează să fie rambursate din fonduri publice, dacă fapta este săvârșită în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite.

De asemenea, procurorii anticorupție au mai dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de SC Tractebel Engineering, pentru complicitate.

Integral pe Agerpres.

FOTO: facebook.com

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "DNA: Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, Antal Árpád András, sub control judiciar cu interdicția de a-și exercita funcția"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/dna-primarul-udmr-din-sfantu-gheorghe-antal-arpad-andras-sub-control-judiciar-cu-interdictia-de-a-si-exercita-functia/