DOCUMENT. Banii "nu are" culoare politica. UDMR-istul Retyi Odon, patronul Spicom, imprumutat de senatorul PDL Florian Staicu cu 50.000 de euro!

June 29, 2010 •Brasov, Covasna, PD-L, Retyi Odon, Staicu Florian, UDMR •Views: 2545

Se pare ca omul de afaceri covasnean Retyi Odon, patronul grupului de firme Spicom, a ajuns la fundul sacului si a apelat la imprumuturi financiare pentru a isi putea sustine afacerile.

Si pentru ca banii nu au miros si nici culoare politica, ajutorul nu a venit din partea vreunui coleg de partid ungur (Retyi Odon este membru UDMR) ci din partea unui roman cumsecade, coleg de coalitie…senatorul PDL de Brasov Florian Staicu (foto). Astfel, Staicu i-a imprumutat omului de afaceri nu mai putin de 50.000 de euro, conform declaratiilor de avere ale senatorului postate pe pagina de internet a Senatului Romaniei.

Declaratii Senatori 2008 Av Staicu Dumitru Florianl 15-06-2009

Imprumutul de 50.000 de euro figureaza si in declaratia de venit din 2008 a senatorului, aceeasi declaratie in care Staicu a declarat un venit lunar de 1600 de…lei. Paradoxal, Staicu a imprumutat 50.000 de euro unui prieten desi veniturile sale declarate sunt cu mult mai mici.

Declaratii Senatori 2008 Av Staicu Dumitru Florian 15-12-2008

Senatorul PDL pare insa sa fie un bun crestin. Doar asa se poate explica faptul ca din cei 57.000 de euro pe care acestia ii avea (doar 7000 de euro apara ca fiind depozite bancare!), Staicu si-a pastrat 7000 de euro pentru vremuri rele, restul de 50.000 oferindu-i ca imprumut omului de afaceri Retyi Odon. De unde se vede treaba ca oamenii de afaceri unguri apeleaza tot la romani si nu la colegii unguri, mult mai rai si mai carpanosi atunci cand vine vorba sa isi ajute aproapele aflat la nevoie.

Puteti accesa ambele declaratii de avere ale senatorul PDL de Brasov pe pagina Senatului Romaniei aici. Informatii despre activitatea “prodigioasa” ca senator a domnului Staicu Florian gasiti aici.

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to DOCUMENT. Banii "nu are" culoare politica. UDMR-istul Retyi Odon, patronul Spicom, imprumutat de senatorul PDL Florian Staicu cu 50.000 de euro!

  1. […] P.S.: Retyi Odon a dispărut din PSD imediat după acest episod. Este un prosper om de afaceri, apropiat UDMR și nu numai (ceva interesant aici). […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "DOCUMENT. Banii "nu are" culoare politica. UDMR-istul Retyi Odon, patronul Spicom, imprumutat de senatorul PDL Florian Staicu cu 50.000 de euro!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/document-banii-nu-are-culoare-politica-udmr-istul-retyi-odon-patronul-spicom-imprumutat-de-senatorul-pdl-florian-staicu-cu-50-000-de-euro-2/