DOCUMENT. Dovada caracterului infect al presedintelui PDL Sfantu Gheorghe, Dan Manolachescu, sluga revizionistilor maghiari!

April 28, 2010 •Dan Manolachescu, Gyorgy Ervin, Madalin Guruianu, PD-L, Prefectura Covasna, semidoct, Sfantu Gheorghe, UDMR •Views: 4505

Dupa ce Ministerul Administratiei si Internelor mi-a comunicat faptul ca numirea lui Dan Manolachescu (foto), presedintele PDL Sfantu Gheorghe si laureat al Premiului Julianus, in functia de membru al Comisiei de atribuire sau schimbare de denumiri a judetului Covasna, de catre prefectul Gyorgy Ervin, este ilegala, am solicitat, la data de 25 martie, prefectului Gyorgy Ervin sa imi comunice cand anume il va revoca din functie pe cel pe care l-a numit ilegal.
In data de 30 martie 2010, Dan Manolachescu anunta public faptul ca renunta la functia de membru in Comisia de denumiri….
„Când am acceptat numirea, am considerat că eu sunt unul din „acei câţiva” care pot discuta deschis chiar şi pe acest subiect. Constat că sunt depăşit de situaţie şi că orientarea mea multiculturală nu poate schimba nimic din ceea ce se întâmplă cu numele străzilor din Sfântu-Gheorghe. Prin urmare, îmi dau demisia dintr-o comisie de 5 indivizi în care 2 români (subsemnatul şi dl Valerii Kavruk) nu vor putea hotărî (şi, constat, că nici negocia) niciodată nimic”, a spus Manolăchescu.

Pentru ca Prefectura Covasna nu mi-a raspuns la solicitarea din data de 25 martie, am adresat la data de 22 aprilie o reclamatie administrativa, in baza Legii nr. 544/2001, catre Prefectura Covasna in urma careia am primit raspunsul de mai jos…

Adresa Prefecturii Covasna, care imi comunica faptul ca demisia lui Manolachescu a fost inregistrata la prefectura in data de 26 aprilie 2010, adica la aproape o luna de zile dupa ce Manolachescu afirmase ca si-a dat demisia (atentie, nu a anuntat sa isi va da demisia, ci ca si-a dat-o deja!) dovedeste caracterul infect al unui tanar politician care se pretinde a fi reprezentant al comunitatii din Sfantu Gheorghe.

Actualul prefect al judetului Covasna, UDMR-istul Gyorgy Ervin, l-a numit ilegal, membru in Comisia de denumiri pe Dan Manolachescu, prietenul de ideologie revizionista al primarului Antal Arpad si al presedintelui CJ Covasna, Tamas Sandor. Cu un tupeu stupefiant, Dan Manolachescu a acceptat sa fie membru in aceasta comisie desi stia ca nu are pregatirea profesionala necesara. Absolut gretos si incercand sa para ceea ce nu e, un om de carater si un aparator al drepturilor romanilor din Covasna, Manolachescu a declarat ca si-a dat demisia din aceasta functie pentru ca nu poate fi de acord cu schimbarile de denumiri de strazi pe care prietenul sau, primarul Antal Arpad, doreste sa le faca in Sfantu Gheorghe. Si-a dat demisia fara sa scoata un cuvant impotriva primarului si a intentiilor sale!

Documentul de mai sus dovedeste contrariul, jegul si minciuna care guverneaza mentalitatea presedintelui PDL Sfantu Gheorghe. Doar sub amenintarea unui eventual proces pe care l-as fi putut intenta Prefecturii Covasna pentru lipsa unui raspuns la o solicitare in baza Legii nr. 544/2001 responsabilul cu comunicarea informatiilor de interes public din Prefectura Covasna, unchiul lui Dan Manolachescu, fostul ziarist pupincurist al Partidului Comunist Roman, Dumitru Manolachescu, imi raspunde la solicitare, fara sa mai poata ascunde tarasenia demisiei anuntate dar nesemnate a nepotului. Se vede treaba ca saracul Mitrel a ajuns o unealta in mana nepotului, care se foloseste de el pentru a-si ascunde mizeriile. Si asta in conditiile in care Dumitru Manolachescu este platit din fonduri publice.

Foto: Covasnamedia

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

14 Responses to DOCUMENT. Dovada caracterului infect al presedintelui PDL Sfantu Gheorghe, Dan Manolachescu, sluga revizionistilor maghiari!

  1. Dan Tanasa says:
  2. Anonymous says:
  3. Ion Ciobanu says:
  4. George Panait says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "DOCUMENT. Dovada caracterului infect al presedintelui PDL Sfantu Gheorghe, Dan Manolachescu, sluga revizionistilor maghiari!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/document-dovada-caracterului-infect-al-presedintelui-pdl-sfantu-gheorghe-dan-manolachescu-sluga-revizionistilor-maghiari-2/