DOCUMENT. In Harghita, peste 135.000 lei in 2010 pentru dansurile si obiceiurile populare ale maghiarilor, ZERO lei pentru cele ale romanilor!

November 24, 2010 •Consiliul Judetean Harghita, discriminarea romanilor, epurare etnica, extremism maghiar, Harghita, maghiarizare, PCM, separatism etnic, sovinism maghiar, Tinutul Secuiesc, UDMR •Views: 1609

In sedinta din data de 26 noiembrie 2010 Consiliul Judetean Harghita va adopta o hotarare privind aprobarea modificării Hotărârii nr. 84/2010 privind derularea Programului de sprijinire a dansului și a obiceiurilor populare din județul Harghita pe anul 2010. Conform anexei nr. 1 a acestei hotarari in 2010 au fost alocate peste 135.000 de lei din fondurile publice ale CJ Harghita si Primariei Miercurea Ciuc pentru sprijinirea exclusiv a dansurilor si obiceiurilor populare maghiare, in conditiile in care pentru sprijinirea dansurilor si obiceiurilor romanesti nu a fost alocat niciun leu din fondurile publice ale celor doua institutii publice din judetul Harghita, ambele controlate in totalitate de reprezentantii comunitatii maghiare, UDMR si PCM.
Discriminarea romanilor in cadrul acestui program este evidenta si se inscrie si ea pe linia bine trasata de UDMR si PCM in cele doua judete din inima Romaniei: epurarea etnica a romanilor.

anexa1Dansurimodif

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to DOCUMENT. In Harghita, peste 135.000 lei in 2010 pentru dansurile si obiceiurile populare ale maghiarilor, ZERO lei pentru cele ale romanilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "DOCUMENT. In Harghita, peste 135.000 lei in 2010 pentru dansurile si obiceiurile populare ale maghiarilor, ZERO lei pentru cele ale romanilor!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/document-in-harghita-peste-135-000-lei-in-2010-pentru-dansurile-si-obiceiurile-populare-ale-maghiarilor-zero-lei-pentru-cele-ale-romanilor-2/