DOCUMENT. Sentinta definitiva si irevocabila impotriva CJ Covasna. Panoul "tinutul secuiesc" de la Aita Mare trebuie dat jos de cei care l-au montat!

May 4, 2010 •antiromanism, Covasna, Gyorgy Ervin, iredentism, Prefectura Covasna, revizionism maghiar, Tamas Sandor •Views: 1952

Precizare pentru cei care au impresia ca actualul prefect de Covasna, Gyorgy Ervin, vegheza la respectarea legii: panoul de la Aita Mare a fost montat de UDMR pe vremea cand prefect era tot Gyorgy Ervin, in precedentul sau mandat. Actiunea impotriva acestui panou montat ilegal a fost deschisa de catre fostul prefect, Codrin Munteanu. Munteanu a fost demis de catre Guverul Boc la presiunea UDMR tocmai pentru ca ii deranja pe udmr-isti in Covasna, oficial motivul pentru schimbarea lui Munteanu fiind “eficientizarea administratiei publice”!

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

11 Responses to DOCUMENT. Sentinta definitiva si irevocabila impotriva CJ Covasna. Panoul "tinutul secuiesc" de la Aita Mare trebuie dat jos de cei care l-au montat!

  1. Ion Ciobanu says:
  2. Kovács Pisti says:
  3. Românescu' says:
  4. Ion Ciobanu says:
  5. Banu Maracine says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "DOCUMENT. Sentinta definitiva si irevocabila impotriva CJ Covasna. Panoul "tinutul secuiesc" de la Aita Mare trebuie dat jos de cei care l-au montat!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/document-sentinta-definitiva-si-irevocabila-impotriva-cj-covasna-panoul-tinutul-secuiesc-de-la-aita-mare-trebuie-dat-jos-de-cei-care-l-au-montat-2/