DOCUMENT. Talibanul iredentist Jakab Albert-Toth, adjunct al șefului IPJ Covasna, este încadrat din surse externe în Poliția Română!

March 29, 2012 •antiromanism, Ioan Aron, IPJ Covasna, separatism etnic, Sfantu Gheorghe, sovinism maghiar, UDMR •Views: 4311

Albert Toth Jakab

După declarațiile făcute de Președintele Traian Băsescu legat de cadrele din Poliția Română încadrate din surse externe m-am gândit să vin în sprijinul Președintelui, care a făcut vorbire chiar de o discuție în CSAT, și am solicitat conducerii IPJ Covasna să îmi comunice câți polițiști din cadrul IPJ Covasna au fost încadrați din surse externe.

Șeful IPJ Covasna, dr. Ioan Aron, mi-a comunicat faptul că în cadrul instituției pe care o conduce își desfășoară activitate un număr de 437 de polițiști proveniți din surse externe, 24 dintre aceștia deținând funcții de conducere.

Printre aceștia se regăsește și Jakab Albert-Toth, adjunct al șefului IPJ Covasna, ajuns comisar de poliție din sculer matrițer, despre ale cărui simpatii iredentiste am făcut dezvăluiri în urmă cu un an de zile. La cea vreme puneam la dispoziția opiniei publice fotografii care dovedeau cum și-a pus Jakab un autocolant cu harta așa-zisului ținut secuiesc pe mașina personală. După dezvăluirile mele Jakab a renunțat la autocolant. Poate acum Ministerul Administrației și Internelor va renunța la serviciile sale.


Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

11 Responses to DOCUMENT. Talibanul iredentist Jakab Albert-Toth, adjunct al șefului IPJ Covasna, este încadrat din surse externe în Poliția Română!

 1. Kviatkovski says:

  Daca doriti unele noutati vi le spun eu.D-l Toth Jakab are o relatie foarte stransa cu madame Buzi din acest motiv respectiva a aujuns la un serviciu unde se solicita doar persoane integre.Daca va ganditi la ce fel de relatie,cred ca va dati seama sau mai bine solicitati-le chitantele de la hotelul unde au dormit in Ungaria si nr camarelor…ce spuneti ?Cu alte date in nr urmator.

 2. Fabyo says:

  Stimate Dl. Dan Tanasa ! Am lecturat si eu articolele publicate de d-stra cu privire la conducerea IPJ Covasna, pe care le consider tendentioase ! Pentru o informare corecta a opiniei publice, va fac cunoscut ca Dl.Cms.sef de politie Toth Albert Jakab, la incadrarea directa in M.A.I.era inginer, deci cu studii superioare de lunga durata,a fost si este un bun profesionist, un om corect si cinstit. Am lucrat impreuna si il cunosc foarte bine – in prezent eu sunt pensionar si nu am nici un motiv pentru lauda. C.V. – ul Dl. Cms. sef de politie este publica, iar datele mentionate in acest inscris oficial va contrazic total.

 3. Kviatkovski says:

  Vorbe in vant.Pana exista udmr nimeni nu se va lua de Stoenescu,Toth Albert sau D-soara Buzi. Ei fac tot ce stiu ca-i mai bine pt ei.La fiecare le cresc averea incet si fara probleme.Pe cand se va verifica si credibilitatea lui Stoenescu ?Cat despre ceilalti doi nu avem ce sa mai spunem.Am inteles ca Toth isi termina scoala de diplomatie prin Ungaria,doreste o atasare militara acolo,fiecare dupa posibilitati. Eu cred ca daca nu se va face dreptate conform legilor nu o sa-i ocoleasca dreptatea divina. O sa traim si o sa vedem.

 4. NEA ION says:

  SA INCEAPA CURATENIA SA RAMANA PROFESIONISTI SI PE CAT POSIBIL ELIMINAREA,DAREA AFARA DIN STRUCTURILE POLITIEI A CEOR PUSI DE UDMR SE AUDE D-LE I.RUS????

 5. […] De asemenea, Aron a tolerat comportamentul unui adjunct al său care și-a lipit pe mașină un autocolant cu harta așa-zisului ținut secuiesc. Evident că individul cu pricina este în continuare la conducerea IPJ Covasna (detalii aici). […]

 6. Kviatkovski says:

  Eu va mai spun ceva :Si Toth Albert si madame Buzsi au fost incadrati direct datorita relaiilor pe care le au cu udmr.Toth Albert era unul dintre cei mai slabi ofiteri dar cu toate acestea a fost numit la economic unde putea urmari mai lesne si lua la cunostinta dosarele care se constatau.Conducerea udmr din Sf.Gheorghe,este informata periodic de catre cei doi ofiteri despre toate problemele interne si activitatile ipj-ului.Speram ca dupa noile alegeri si acesti doi ofiteri sa fie revizuiti si deasemenea si tov Stoenescu.Deaorece si acesta dupa ce s-a dat cu PSD,dupa ce acestia au pierdut alegerile a jurat credinta udmr.Si sta bine pe functie nimeni nu-l intreaba nimic.Cu toate ca este un om fara scrupule,nu are demnitate de comandant si este un mare mincinos.Oricum in ultimul timp averea i-a crescut considerabil.Poate dupa noiebrie o vom verifica.Sa nu creada ei ca vor scapa asa usor.

 7. […] sfârșitul lunii martie a.c. IPJ Covasna, condus de comisarul șef dr. Ioan Aron, mi-a comunicat o adresă oficială urmare unei solicitări a subsemantului cu privire la angajarea surselor externe în […]

 8. IPJ Covasna avea nevoie urgentă de un sculer-matriţer şi a trebuit să încadreze la “apelul bocancilor” această caricatură care nu are nicio legătură cu activitatea poliţienească.
  Dacă s-ar da nişte teste minime, Jakab ar zbura.
  Este nevoie de aducerea de poliţişti noi în IPJ CV, preferabil din judeţele vecine, Bacău şi Vrancea, aşa, ca să crape udemereii de ciudă.

 9. un asiatic says:

  ”daca tot ati adus vorba de Albert si pornirile lui revizioniste este interesant de stiut ca la o vizita in Ungaria si-a facut poze cu bustul criminalului de razboi Wass Albert, impreuna cu Andrea Buzsi (purtatoarea de vorbe a IPJ Covasna).” – vrem și noi poza respectivă dacă se poate.

 10. Onisie Gelu says:

  din sursa externa, la propunerea UDMR, pe care o informeaza cu dosarele penale in lucru (ca doar de aia raspunde de economic), asta daca nu reuseste sa le albeasca sau sa impiedice formarea lor.

  daca tot ati adus vorba de Albert si pornirile lui revizioniste este interesant de stiut ca la o vizita in Ungaria si-a facut poze cu bustul criminalului de razboi Wass Albert, impreuna cu Andrea Buzsi (purtatoarea de vorbe a IPJ Covasna).

  toate cadrele de conducere recrutate din sursa externa ar trebui date afara si inlocuiti cu absolventi tineri de Academie. Asa poate se mai sparge buba caracatitiei si corpuptiei din politie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "DOCUMENT. Talibanul iredentist Jakab Albert-Toth, adjunct al șefului IPJ Covasna, este încadrat din surse externe în Poliția Română!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/document-talibanul-iredentist-jakab-albert-toth-adjunct-al-sefului-ipj-covasna-este-incadrat-din-surse-externe-in-politia-romana/