DOCUMENT. Terenul PUBLIC cedat de Victor Ponta pentru moscheea din București, 10 MILIOANE de euro

October 28, 2015 •Guvernul Victor Ponta •Views: 4846

În jur de 10 milioane de euro. Atât valorează pe piața imobiliară din București terenul public cedat de Premierul Victor Ponta Muftiatului cultului musulman din România. Pe terenul aflat în centrul capitalei urmează să se construiască o moschee.

Cătălin Berenghi, bucureșteanul care s-a pronunțat ferm împotriva ridicării unei moschei de mari dimensiuni în București, a dat publicității un document din care reiese valoarea reală a terenului, domeniu public, cedat de Premierul Victor Ponta pentru construcția unei moschei în centrul Bucureștiului.

Potrivit evaluării unei societăți de consultanță imobiliară, terenul, evaluat de Guvernul României la aproape 4 milioane de euro, valorează în fapt aproximativ 10 milioane de euro. ”Terenul de 11 295 mp, pe care se dorețte construirea unei moscheei are o valoare de inventar de 17. 212.608,63 ron : 4.4 ron/1euro = 3.911.956 milioane euro. Terenul costă de fapt, dupa părerea evaluatorilor imobiliari, între 9.036.000 – 11.295.000 milioane euro”, scrie Berenghi pe o rețea de socializare.

evaluare teren bulevardul expozitiei bucuresti moschee

FOTO: romaniamama.ro

FOTO document: facebook.com

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "DOCUMENT. Terenul PUBLIC cedat de Victor Ponta pentru moscheea din București, 10 MILIOANE de euro"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/document-terenul-public-cedat-de-victor-ponta-pentru-moscheea-din-bucuresti-10-milioane-de-euro/