DOCUMENTAR „ÎN PREMIERĂ”. Un ultim semnal de alarmă cu privire la pericolul pierderii Transilvaniei

May 9, 2018 • documentar • Views: 1784

Pericolul pierderii Transilvaniei se conturează din ce în ce mai evident. Lipsa de reacție a clasei politice românești crează toate condițiile pentru ruperea Transilvaniei de România și alipirea ei la Ungaria.

Vezi și NOAPTEA MINȚII. Vicepremierul Ungariei: Legea cetățeniei – un răspuns la „provocarea Trianon”

Duminică, 6 mai a.c., Antena 3 a difuzat un documentar incendiar marca „În premieră” despre situația reală din Transilvania. Intitulat „Bătălia pentru România”, documentarul arată cu argumente solide cât de mare este pericolul ruperii Transilvaniei de România și alipirea ei la Ungaria.

Nu mai există niciun dubiu că Ungaria are un plan foarte bine pus la punct de alipire a Transilvaniei în timp ce clasa politică de la București este formată în mare parte din trădători de neam.

FOTO: captură video din documentar

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , ,

4 Responses to DOCUMENTAR „ÎN PREMIERĂ”. Un ultim semnal de alarmă cu privire la pericolul pierderii Transilvaniei

 1. Pavel says:

  Mincinosilor! Acea harta, reprezentand teritoriul revendicat de Ungaria, nu este a Transilvaniei! Teritoriul respectiv reprezinta jumatatea de vest a Kazahstanului, locul de unde triburile asiatice ale maghiarilor au migrat spre Europa acum o mie de ani si ceva. Este dreptul lor sa revendice acel teritoriu.

 2. Notulescu Daniel says:

  Domnule Zsolt. Cred ca trăiți intr-o realitate paralele.1. In Ungaria nu exista drepturi pentru minorități. De fapt statul ungar nici nu recunoaște minoritățile. Nu exista nici un parlamentar care sa fie de alta minoritate. Erau doar cinci primari de origine romana in Ungaria in 2010 si doi dintre ei se numeau : Margit Tat, , Maria Gyuricska Kalcs, https://romanialibera.ro/actualitate/international/cinci-romani-au-fost-alesi-primari-in-ungaria-201501 Nume curat romanești. Semn ca maghiarizarea forțată nu este decât o utopie. 2 Legat de steag nimeni nu a fost sancționat ca a arborat steagul preferat pe casa lui. Dar arbora alt steag decât al României pe instituțiile publice. 3. aveți si dvs. ca cetățean roman de etnie maghiara drepturi individuale. Învățământ in limba maghiara inclusiv la facultate, teatre, biserici etc care sunt plătite de la bugetul de stat. Si nimeni nu va oprește sa aveți aceleași lucruri private.

 3. Balau Catalin says:

  Daca asteptam o reactie normala de la tradatorii de tara care ne guverneaza……vom plange cu lacrimi amare la sfarsit.Ungaria nu va renunta niciodata la Transilvania,asta sa fie limpede pentru toti.Daca nu luam noi,oamenii de rand atitudine…….vom ajunge rau.

  • Fülöp István says:

   Stimate domn!
   Dvs chiar credeti aceste bazaconii? Vã credeam un om mai inteligent. Acest Dan si al lui A3 nu fac altceva decât manipuleazã toatã ziua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend