DOCUMENTE. E OFICIAL! LIMBA MAGHIARA ESTE LIMBA OFICIALA DE STAT IN COVASNA! Prefectul de Covasna, UDMR-istul Gyorgy Ervin, impotent/complice in fata actiunilor sovine si antiromanesti ale administratiei publice locale controlate de UDMR!

June 29, 2011 •Antal Arpad, discriminarea romanilor, extremism maghiar, Gyorgy Ervin, maghiarizare, Prefectura Covasna, Primaria Sfantu Ghorghe, sovinism maghiar, Valentin Ionascu •Views: 2002

Limba maghiara este limba oficiala de stat in judetul Covasna, la dorinta UDMR si cu sprijinul prefectului de Covasna, UDMR-istul Gyorgy Ervin, si a subprefectului de Covasna, PDL-istul Ionascu Valentin (foto). Aceasta este concluzia seaca pe care cei doi inalti functionari publici, platiti gras din fonduri publice pentru a veghea la respectarea Constitutiei in Covasna, o trag intr-o adresa pe care mi-au expediat-o dupa ce
i-am sesizat, de mai multe ori, in legatura cu faptul ca limba maghiara este folosita cu prioritate, in fata limbii romane, de catre primarul din Sfantu Gheorghe, UDMR-istul Antal Arpad, in cazul indicatoarelor turistice instalate anul trecut in oras, precum si in cazul automatelor de parcare instalate tot de primarie in centrul orasului.
Cei doi inalti functionari publici, reprezentantii Guvernului Romaniei in judetul Covasna, sunt impotenti in fata actiunilor antiromanesti si anticonstitutionale ale UDMR si prefera sa isi bata joc de numele institutiei pe care o reprezinta temporar, expediind tot felul de hartii fara acoperire, somatii si alte asemenea documente, si asta doar dupa ce subsemnatul le trimite zeci de sesizari, cu care cei de genul lui Antal Arpad sau Tamas Sandor se sterg prin partile dorsale. Dar atunci cand vine vorba de aplicarea legii si de actiuni concrete prin care prevederile legale si constitutionale sa fie respectate, cei doi inalti functionari publici isi insusesc, dupa cum se vede, discursul sovin si antiromanesc al UDMR.
Dupa ce acum un an prefectul Gyorgy Ervin il soma pe primarul Antal Arpad, la presiunea Ministerului Administratiei si Internelor nu pentru ca il lovise brusc simtul datoriei, sa respecte singura limba oficiala de stat in Romania…
…anul acesta prefectul Gyorgy Ervin isi insuseste argumentele primarului Antal Arpad si, culmea, recomanda Ministerului Administratiei si Internelor o imbunatatire a legislatiei privind utilizarea limbii materne a minoritatilor nationale, in loc ca grija lui sa fie respectarea Constitutiei Romaniei.
Vezi aici cum prefectul Gyorgy Ervin mi-a comunicat in 2010 faptul ca indicatoarele turistice montate de primarul Antal Arpad, mai intai in limba maghiara si abia mai apoi in limba romana, sunt ilegale.
Vezi aici cum prefectul Gyorgy Ervin ii comunica primarului Antal Arpad ca inscriptionarea tichetelor de parcare mai intai in limba maghiara si abia mai apoi in limba romana este ilegala.

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "DOCUMENTE. E OFICIAL! LIMBA MAGHIARA ESTE LIMBA OFICIALA DE STAT IN COVASNA! Prefectul de Covasna, UDMR-istul Gyorgy Ervin, impotent/complice in fata actiunilor sovine si antiromanesti ale administratiei publice locale controlate de UDMR!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/documente-e-oficial-limba-maghiara-este-limba-oficiala-de-stat-in-covasna-prefectul-de-covasna-udmr-istul-gyorgy-ervin-impotentcomplice-in-fata-actiunilor-sovine-si-antiromanesti-ale-administrat-2/