DOCUMENTE. ZECI DE MII DE LEI din fonduri publice cu dedicatie pentru Asociatia HARIT, al carei membru onorific este presedintele CJ Covasna, UDMR-istul Tamas Sandor!

September 14, 2011 •Antal Arpad, Consiliul Judetean Covasna, extremism maghiar, Gruman Robert, iredentism, Primaria Sfantu Ghorghe, separatism etnic, sovinism maghiar, Tamas Sandor •Views: 1321

Tamas Sandor si Gruman Robert
Zeci de asociatii ale comunitatii maghiarilor din Romania, poate chiar sute, constituite exclusiv pe criterii etnice si care promoveaza exclusiv sovinismul si iredentismul maghiar, sunt finantate anual cu sute de mii de lei din bugetele autoritatilor publice locale din Covasna si Harghita.
Acesta este si cazul Asociatiei Tinerilor Maghiari din Covasna (HARIT). Zeci de mii de lei s-au scurs in ultimii trei ani de zile in conturile asociatiei lui Gruman Robert, un apropiat al primarului din Sfantu Gheorghe, UDMR-istul Antal Arpad, si al presedintelui CJ Covasna, UDMR-istul Tamas Sandor.

Astfel, incepand din 2008, anul in care a fost infiintata, Asociatia Tinerilor

Maghiari din Covasna (HARIT) a beneficiat de finantari publice de peste 90.500 de lei.

O coincidenta izbitoare este faptul ca Asociatia HARIT a fost creata exact in anul in care cei doi UDMR-isti au ajus la putere, la primarie respectiv la conducerea CJ, reusind foarte repede sa acceseze sume fabuloase de bani pentru programe destinate exclusiv tineretului maghiar din judetul Covasna.
Fondurile alocate din bugetul Primariei Sfantu Gheorghe, condusa de UDMR-istul Antal Arpad, catre Asociatia Tinerilor Maghiari din Covasna (HARIT)

Primaria Sf Gheorghe – HARIT

Pagina de internet a Asociatiei HARIT, redactata exclusiv in limba maghiara

Fondurile alocate din bugetul Consiliului Judetean Covasna, condus de UDMR-istul Tamas Sandor, catre Asociatia Tinerilor Maghiari din Covasna (HARIT)

CJ CV – fonduri HARIT

Conform paginii de internet a Asociatiei HARIT, redactata exclusiv in limba maghiara, incepand din acest an asociatia are un nou membru onorific in persoana presedintelui CJ Covasna, UDMR-istul Tamas Sandor.

Conducerea Asociatiei HARIT, alaturi de noul membru onorific

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "DOCUMENTE. ZECI DE MII DE LEI din fonduri publice cu dedicatie pentru Asociatia HARIT, al carei membru onorific este presedintele CJ Covasna, UDMR-istul Tamas Sandor!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/documente-zeci-de-mii-de-lei-din-fonduri-publice-cu-dedicatie-pentru-asociatia-harit-al-carei-membru-onorific-este-presedintele-cj-covasna-udmr-istul-tamas-sandor-2/