Dormiti linistiti, tara e pe maini bune. Prefectul judetului Covasna, Gyorgy Ervin, preocupat de…castori!

June 1, 2010 • Covasna, Gyorgy Ervin, Prefectura Covasna, semidoct, Sfantu Gheorghe, UDMR • Views: 1084

Cred ca toata lumea a auzit de criza economica mondiala, de reducerile salariale din sectorul bugetar, de reducerea pensiilor, de firme care isi inchid activitatea din cauza crizei economice, etc.

Care credeti ca este preocuparea lui Gyorgy Ervin, (foto) prefectul judetului Covasna, inalt functionar public nu-i asa, platit gras din fonduri publice…?
Prefectul judeţului Covasna, Gyorgy Ervin, consideră că stabilitatea lucrărilor hidrografice de pe cursul superior al Râului Negru este pusă în pericol de… castori, conform ziare.com.
Prefectul este de părere că deşi castorii sunt animale « foarte simpatice », aceştia dăunează, prin vizuinile adânci pe care le sapă, stabilităţii digurilor. Apreciind că dincolo de dragostea pentru animale trebuie luată în seamă şi problema siguranţei digurilor, prefectul a arătat că ar trebui luate măsuri împotriva daunelor pe care castorii le provoacă acestora.
Asta e problema lui Ervin acum! Castorii! Cam cat de fucking retart trebuie sa fii sa deschizi gura pe “vremea asta de reduceri” in legatura cu un asemenea subiect? Cam cat de mult trebuie sa te plictisesti in functia de prefect incat preocuparile tale sa se impiedice de…castori?

Vezi aici cati bani ia Ervin ca sa ne vorbeasca de castori.

One Response to Dormiti linistiti, tara e pe maini bune. Prefectul judetului Covasna, Gyorgy Ervin, preocupat de…castori!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend