DOSAR DE POLITICIAN: Borboly Csaba, un adevărat GROF, preşedintele Consiliului Judeţean Harghita VIDEO

December 3, 2013 •UDMR •Views: 1515

borboly csaba

de Silviu Mănăstire

Mai ţineţi minte poezia “Noi vrem pământ”? Paradoxal, după aproape 100 de ani, românii nu mai vor pământ, motiv pentru care îl şi vând străinilor. În aşa-zisul Ţinut Secuiesc din Harghita şi Covasna, baronii UDMR vor şi ei pământ. Până să obţină autonomia teritorială, baronii UDMR se mulţumesc să-şi cumpere pământ pe persoană fizică.

De boala pământului suferă atât preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Tamas Sandor, cât şi prietenul sau Borboly Csaba, şeful judeţului Harghita. Ambii grofi maghiari vor autonomie faţă de Bucureşti şi prosperitate pentru familiile lor.

Borboly Csaba a declarat oficial că deţine 12 terenuri intravilane şi extravilane, agricole sau păduri, în zona Suseni şi Miercurea Ciuc. În total baronul deţine 22 de hectare de teren, o suprafaţă impresionantă pentru regiunea Transilvaniei. Csaba deţine o vilă impresionantă în Ciuc şi o casă de vacanţă la Suseni. Spre deosebire de colegul său Tamas de la Covasna, baronul de Miercurea Ciuc nu iese în evidenţă prin declaraţii politice extremiste. El se ocupă însă intens de afaceri, fapt pentru care a fost reţinut acum câteva luni, timp de 24 de ore, de procurorii anticorupţie. Deşi a scăpat de puşcărie, deocamdată, dosarul său penal se coace zilele acestea.

Integral pe Realitatea.net

Tags: , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "DOSAR DE POLITICIAN: Borboly Csaba, un adevărat GROF, preşedintele Consiliului Judeţean Harghita VIDEO"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/dosar-de-politician-borboly-csaba-un-adevarat-grof-presedintele-consiliului-judetean-harghita-video/