Drapelul României, BATJOCORIT DIN NOU la Lugoj

July 1, 2015 •drapelul national •Views: 3386

Drapelul Romaniei este un simbol national alaturi de stema, sigiliu si imn, iar arborarea acestuia se poate face doar in conditiile legii, in caz contrar cei vinovati riscand sa fie aspru sanctionati.

Vezi și EXCLUSIV. Drapelul României BATJOCORIT în centrul municipiului Lugoj, DAT JOS. Proprietarul clădirii e Parohia Romano-Catolică FOTO

Cu toate acestea, la Lugoj exista si exceptii, semn ca autoritatile locale sunt prea ocupate cu cheltuirea banului public, iar cei care ar trebui sa ia masuri nu au timp sa vegheze la respectarea legii.

Lugojenii care locuiesc in cartierul Stadion sunt revoltati de faptul ca in zona au fost arborate trei drapele in culorile nationale pe care au fost aplicate insemnele Asociatiei Internationale a Preotilor Convertiti, a carei presedinte este Florea Daniel-Cristian, pastor in Biserica Crestina Baptista “Painea Vietii”, Lugoj (fost preot ortodox). Scopul asociatiei “este de a promova valorile spirituale si morale, autoritatea suprema fiind Biblia”, dupa cum se arata in descrierea de pe pagina de internet.

Drapelele au fost amplasate in fata fostei centrale termice, cladire care adaposteste si sediul Centrului Crestin al Reformei Spirituale si cel al radioului, televiziunii editurii si al Institulului Reformei Spirituale, dupa cum se arata pe bannerele amplasate pe peretii exteriori.

Integral pe lugojonline.ro

FOTO: lugojonline.ro

Tags: , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Drapelul României, BATJOCORIT DIN NOU la Lugoj"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/drapelul-romaniei-batjocorit-din-nou-la-lugoj/