DRAPELUL UNGARIEI arborat ilegal pe sediul CJ Covasna a fost indepartat la sesizarea Asociatiei "Noi romanii" catre Ministerul Administratiei si Internelor! Drapelul flutura din 15 martie cu acordul prefectului Gyorgy Ervin si al subprefectului Ionascu Valentin!

April 18, 2011 •antiromanism, Consiliul Judetean Covasna, extremism maghiar, Gyorgy Ervin, Prefectura Covasna, sovinism maghiar, Tamas Sandor, Tinutul Secuiesc, UDMR, Valentin Ionascu •Views: 1530

Drapelele Ungariei arborate din 15 martie pe sediul Consiliului Judetean Covasna de catre conducerea UDMR a CJ au fost indepartate zilele trecute. Intrarea in legalitate s-a datorat sesizarii trimise Ministerului Administratiei si Internelor de catre Asociatia “Noi Romanii”, urmare faptului ca prefectul judetului Covasna, UDMR-istul Gyorgy Ervin, si subprefectul Ionascu Valentin, au tolerat arborarea ilegala a drapelului Ungariei pe sediul CJ Covasna si nu au depus niciun efort pentru ca CJ Covasna sa intre in legalitate.
MAI a informat deja Asociatia “Noi Romanii” despre faptul ca a trimis sesizarea catre Prefectura Covasna, care, la presiunea MAI, a somat CJ Covasna sa indeparteze drapelul Ungariei de pe sediul sau. Cei doi inalti functionari ai statului roman, prefectul judetului Covasna, UDMR-istul Gyorgy Ervin, si subprefectul Ionascu Valentin, treceau in fiecare dimineata, in drum spre locul de munca, pe sub drapelul Ungariei fara sa ii deranjeze in vreun fel aceasta ilegalitate si sfidare a Constitutiei si legilor Romaniei.

Asociatia Noi Romanii – Reclamatie Pt MAI 29.03

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

3 Responses to DRAPELUL UNGARIEI arborat ilegal pe sediul CJ Covasna a fost indepartat la sesizarea Asociatiei "Noi romanii" catre Ministerul Administratiei si Internelor! Drapelul flutura din 15 martie cu acordul prefectului Gyorgy Ervin si al subprefectului Ionascu Valentin!

  1. Ion Ciobanu says:
  2. Alex Marian says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "DRAPELUL UNGARIEI arborat ilegal pe sediul CJ Covasna a fost indepartat la sesizarea Asociatiei "Noi romanii" catre Ministerul Administratiei si Internelor! Drapelul flutura din 15 martie cu acordul prefectului Gyorgy Ervin si al subprefectului Ionascu Valentin!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/drapelul-ungariei-arborat-ilegal-pe-sediul-cj-covasna-a-fost-indepartat-la-sesizarea-asociatiei-noi-romanii-catre-ministerul-administratiei-si-internelor-drapelul-flutura-din-15-martie-cu-2/