DUPĂ PATRU ANI. Prefectul de Covasna, dr. Codrin Munteanu, i-a pus eșarfa tricoloră extremistului Antal Arpad

June 23, 2012 •Antal Arpad, Codrin Munteanu, extremism maghiar, iredentism, Prefectura Covasna, Primaria Sfantu Ghorghe, sovinism maghiar, UDMR •Views: 1730

Prefectul Munteanu a garantat respectarea legii de către primarul Antal Arpad

UDMR-istul Antal Arpad, a depus jurământul pentru un nou mandat la conducerea Primăriei Sfântu Gheorghe. După cum am arătat de-a lungul anilor pe blogul meu cu dovezi, dacă semnul distinctiv al primarilor este eșarfa tricoloră, conform legii, la Sfântu Gheorghe pentru primarul Antal Arpad în mandatul anterior semnul distinctiv a fost nepurtarea eșarfei tricolore și disprețul total față de tot ceea ce este românesc în Sfântu Gheorghe.

Prezența prefectului dr. Codrin Munteanu a garantat faptul că Antal a purat eșarfa tricoloră la ceremonia de depunere a jurământului. În precedentul mandat Antal nu a purtat niciodata eșarfa tricoloră, această ilegalitate fiind tolerată de către fostul prefect Gyorgy Ervin care a refuzat să aplice legea în cazul ilegalităților comise de Antal.

Este evident faptul că menținerea în funcție a actualului prefect dr. Codrin Munteanu reprezintă singura opțiune a USL pentru a garanta că legea va fi respectată în județul Covasna. Este la fel de evident și faptul că UDMR va face totul posibil pentru a-l îndepărta pe Munteanu pentru simplul motiv că nu vrea să fie deranjată de dorința prefectului Munteanu de a respecta legea.
Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

9 Responses to DUPĂ PATRU ANI. Prefectul de Covasna, dr. Codrin Munteanu, i-a pus eșarfa tricoloră extremistului Antal Arpad

 1. Alex says:

  Felicitări dlui Prefect şi celor care l-au susţinut! Sper să fie menţinut, va fi pentru binele zonei, cred că va face pentru Covasna ce n-au făcut 22 de ani de administrare (a se citi hoţie) udemeristo-pece(r)mistă-

 2. andrei says:

  Imaginea asta ar trebui sa nu fie comentata in niciun fel nici de romani nici de maghiari…Hai sa incercam sa ne abtinem de la comentarii rautacioase.E un fapt pozitiv deci trebuie abordat ca atare.
  Inteleg ca aici pe site se semnaleaza incalcari ale legii si sunt de acord.
  Sa nu tratam insa bascalios atunci cand oamenii se dau pe brazda.

  Oamenii trebuiesc incurajati cand respecta legea si ajutati sa inteleaga ca gresesc cand nu o fac, e simplu.

  Felicitari primarului, e pe drumul cel bun la capatul caruia putem vorbi intr-adevar de buna convietuire si respect reciproc.

  • Dan Tanasa says:

   Nu mai consuma băuturi alcoolice când intri la mine pe blog!

   • Andrei says:

    Nu cautionez un astfel de limbaj tinere patriot.
    Sa înțeleg ca ura ta e una patologica?
    Am crezut ca nu ești varianta în lb română a lui C Barna…
    Dacă m-am înșelat te anunț ca devi nefrecventabil.
    Atenți deci la limbajul de autobaza.

  • Alex says:

   Te-aş crede…dar nu am cum :)))
   Antal pe drumul cel bun? Va fi o singură dată…nu vreau să spun când.

 3. Florin says:

  Am un prieten care la randul lui are un prieten prin prefectura, Asa am aflat ca dl. prefect Munteanu avea la el, completat, procesul verbal de contraventie si l-ar fi amendat in plenul sedintei pe Antal daca refuza esarfa.

  Pe Agerpres am citit ca dl. Munteanu le-a facut cadou la investire Presedintelui CJ Covasna Tamas Sandor si Primarului Antal Arpad o carte intitutala Ghid practic de combatere a faptelor de coruptie pentru alesii din administratia locala. Nu pot decat sa il felicit pe prefect. Sper ca USL sa nu cedeze santajului UDMR si sa il pastreze pe dl Munteanu. Altfel USL poate sa isi ia adio de la votul meu si al familiei mele. Si probabil ca multi romani gandesc asa.

 4. Pann says:

  Ce frumos îi stă !!! Ai putea crede că este român 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "DUPĂ PATRU ANI. Prefectul de Covasna, dr. Codrin Munteanu, i-a pus eșarfa tricoloră extremistului Antal Arpad"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/dupa-patru-ani-prefectul-de-covasna-i-a-pus-esarfa-tricolora-extremistului-antal-arpad/