DUPĂ PATRU LUNI nu se știe nimic despre cei care au vandalizat drapelul României din fața Prefecturii Covasna

May 29, 2013 •Sfantu Gheorghe •Views: 1115

Drapelul României din fața Prefecturii Covasna a fost vandalizat în noaptea de 26/27 ianuarie a.c.

Drapelul României din fața Prefecturii Covasna a fost vandalizat în noaptea de 26/27 ianuarie a.c.

Pe 27 mai a.c. s-au împlinit patru luni de când drapelul național al României, amplasat în fața Prefecturii Covasna, a fost vandalizat de persoane necunoscute. Imediat după cele întâmplate IPJ Covasna a deschis un dosar penal și a început urmărirea celor vinovați. În zonă existau camere de luat vederi instalate de Primăria Sfântu Gheorghe.

Din păcate, la patru luni de la comiterea faptei nu avem nicio veste despre cei vinovați. Conducerea IPJ Covasna nu spune nimic. Conducerea Prefecturii Covasna la fel. Cine pune batista pe țâmbal și în acest caz? De ce nu au fost prinși cei vinovați? Incompetență sau mșamalizare?

Vezi și EXCLUSIV. Drapelul României din fața Prefecturii Covasna a fost VANDALIZAT. FOTO/VIDEOTags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to DUPĂ PATRU LUNI nu se știe nimic despre cei care au vandalizat drapelul României din fața Prefecturii Covasna

  1. Radu says:

    Se pare ca Antonescu e de acord sa introduca in Constitutie formula UDMR ca minoritatile nationale sunt parti a STATULUI (??). Unii deputati au blocat asta si cer explicatii.

    Ce naiba vrea sa insemene asta ? Partile statului sunt institutiile (legislativiul, executiv, presedentie, etc.), minortatile etnice, grupurile etnice in general, sunt “parti ale statului” doar in state multi-nationale ca Belgia.

    http://erdely.ma/kozeletunk.php?id=142557&cim=nemzetallam_marad_romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "DUPĂ PATRU LUNI nu se știe nimic despre cei care au vandalizat drapelul României din fața Prefecturii Covasna"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/dupa-patru-luni-nu-se-stie-nimic-despre-cei-care-au-vandalizat-drapelul-romaniei-din-fata-prefecturii-covasna/