E genocid în cazul Hexi Pharma

May 12, 2016 •opinie •Views: 19123

Nu mai există niciun dubiu. În spitalele din România se dezinfectează cu apă plată.

După ce lecturezi toate informațiile prezentate pe larg în ancheta coordonată de Cătălin Tolontan nu poți ajunge decât la o singură concluzie: un grup de persoane, cu bună știință și în mod deliberat cu scopul de a obține foloase materiale a pus în pericol viața a milioane de cetățeni care s-au internat în ultimii ani într-un spital din România. Foarte mulți dintre aceștia au murit din cauza infecțiilor intraspitalicești sau a ustensilelor care au fost dezinfectate cu apă plată. Câți au murit din aceste cauze? Nu știm. Ministerul Sănătății nu este interesat să producă public astfel de date.

Vezi și Bă! Voi chiar vreți să punem mâna pe topoare?!?

Ceea ce știm în acest moment este că un grup de persoane a săvârșit  o serie întreagă de fapte deliberate, sistematice, care au dus la decesul a mii, poate zeci de mii de cetățeni. Alte persoane au știu despre aceste fapte și nu au făcut nimic. Pentru mine este evident că fapta comisă de conducerea Hexi Pharma se numește genocid (da, mă refer la genocidul care se definește ca și crimă comisă cu intenția de a distruge un grup uman, național, etnic etc.) iar cei care au știu dar au tăinuit se fac vinovați de complicitate la genocid. Dan Alexandru Condrea, patronul Hexi Pharma, n-a vrut să omoare pe nimeni, el a vrut doar să se îmbogățească ca porcul. Dan Alexandru Condrea n-a pus pe nimeni în fața plutonului de execuție. Doar că urmare acțiunilor sale deliberate și comise cu bună știință au murit oameni. Câți anume? Nu știm, pentru că autoritățile statului i-au fost complice iar acum când buba a explodat se poartă cu el de parcă ar fi vreun intelectual rafinat.

Câți oameni cu murit în România în ultimii 20 de ani din cauza spitalelor insalubre sau a dezinfectării cu apă plată? 10? 20? 100? Eu cred că cifra reală ne va speria. Și mai cred că fiecare cetățean care a fost internat într-un spital în care s-au folosit produse Hexi Pharma și care s-a înbolnăvit din cauza acestor spitale insalubre ar trebui să acționeze în judecată Ministerul Sănătății și Hexi Pharma. Poate măcar așa îi vom trezi la viața pe procurorii care nici măcar acum, când probele sunt irefutabile, nu sunt capabili să înțeleagă despre ce este vorba în acest caz.

FOTO: Dan Alexandru Condrea, patronul grupului de firme Hexi Pharma, evz.ro

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to E genocid în cazul Hexi Pharma

  1. Carmen says:

    Am iesit in strada dupa Colectiv cand au fost 64 de persoane decedate. Acum, cand majoritatea cetatenilor Romaniei au fost (si inca mai sunt) in pericol si atatea suflete nevinovate printre care bebelusi – si-au pierdut viata, stam si citim?! In acesti ani, cati parinti au alergat disperati cu pruncii lor in brate spre o unitate spitaliceasca……adica spre moarte.
    Nu exista nici un procent de ”prezuntie de nevinovatie pentru acesti criminali”. Sa fie acuzati de genocid / crima impotriva umanitatii….si cei care au stiut sau care vor incerca sa-i scoata basma curata (procurori, judecatori,avocati) sa fie considerati complici.
    Cei care sunt vinovati ne-au trimis pe multi dintre noi ROMANII, pe un drum ireversibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "E genocid în cazul Hexi Pharma"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/e-genocid-in-cazul-hexi-pharma/