EFECTELE PROPAGANDEI ANTIROMÂNEȘTI A UDMR. O elevă din Covasna AMENINȚATĂ CU MOARTEA pentru că a purtat o bentiță tricoloră la școală.

March 20, 2013 •15 martie 1848 •Views: 10292

eleva bentita tricolora covasna liceu

Sabina purtând bentița tricoloră la școală

Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!”

Provocarea de la Covasna

Sâmbăta trecută, 16 martie a.c., cotidianul de limba maghiară Haromszek tritra agresiv pe pagina sa de internet: ”Provocare la Covasna”. Deși în prima fază am crezut că se anunță iar vreun incident de genul celor din martie 1990 de la Târgu Mureș am rămas stupefiat după ce am citit articolul și am aflat despre ce provocare era vorba: o elevă a Liceului Korosi Csoma Sandor din orașul Covasna s-a afișat la școală vineri, 15 martie, de ziua maghiarilor de pretutindeni, cu o bentiță tricoloră pe cap. Alți patru tineri au fluturat drapelul României, au cântat imnul național și și-au vopsit tricolorul pe obraz.

Nu îmi vine să cred ce citesc și reiau. Asta era provocarea?! Da, asta era provocarea, citisem bine de prima dată.

Luni, 18 martie, mai mulți elevi ai liceului din Covasna, dar și foști elevi, mi-au atras atenția asupra subiectului și m-au rugat să scriu despre acest subiect. Între timp aflasem că eleva cu pricina, pe numele ei Sabina Elena, ar urma să fie anchetată pentru gestul ei de către conducerea școlii și ar urma să i se scadă nota la purtare. Demență totală!

Ieri am luat legătura cu Sabina și așa am aflat detaliile ”incidentului”. Se afișase cu bentița tricoloră pe cap la școală iar colegii de la secția maghiară și profesorii maghiari s-au arătat deranjați (de la colegi Sabina și-a luat porția de înjurături, fluierături și amenințări). Între timp, pe Facebook, un dement postează o amenințare cu moartea la adresa Sabinei.

Jurnaliștii de la Cotidianul.ro au publicat azi un interviu cu eleva care a îndrăznit să vină cu tricolorul la școală, interviu pe care îl redau mai jos:

Relatare incredibilă din oraşul Covasna:
Elevă ameninţată cu moartea pentru că a purtat o bentiţă tricoloră!

interviu de Marcel Bărbătei

Sabina Elena, elevă în clasa a IX-a la un grup şcolar din Covasna, intervievată aseară de cotidianul.ro.

Cum v-aţi gândit să mergeţi cu însemne tricolore la şcoală?

eleva bentita tricolora covasna liceu (2)N-am luat vreo decizie în comun, pur şi simplu ne-am dus trei colegi cu o cocardă , cu o bentiţă şi cu un steguleţ, toate tricolore. Vineri am început şi am continuat luni şi marţi. Colegii de la secţia maghiară m-au huiduit şi mi-au adresat fel şi fel de cuvinte jignitoare, n-aş vrea să le reproduc aici.

Apoi a venit diriginta. Ce ţi-a spus?

Doamna dirigintă mi-a spus să nu mai port bentiţa tricoloră pe cap, pentru că se discută în cancelarie foarte mult despre asta. Am ascultat-o şi am pus-o la brâu. Şi astăzi a venit la mine să mi-o ia . A venit cu o foarfecă, cred că intenţiona s-o taie, nu ştiu dacă a tăiat-o sau dacă a smuls-o, că era prea mare agitaţia. N-aveam ce să fac, doar nu era să mă iau la bătaie cu doamna dirigintă… Până la urmă mi-a luat-o şi  a plecat cu ea.

Şi ce a mai urmat?

Am fost chemată la Direcţiune, mi s-au pus fel de fel de întrebări…

Ce te-au întrebat?

M-au întrebat cu ce scop am făcut asta, ce am avut de câştigat, mi s-a spus că asta e instigare, că am stricat imaginea şcolii..Mi s-a mai spus că am făcut-o lată, că problema a fost ridicată la nivel naţional, că am instigat …Şi-am întrebat şi eu; ”la ce am instigat?’’ , le-am spus că n-am avut nimic de demonstrat, că atâta timp cât şcoala nu-mi impune o ţinută obligatorie pot purta ce vreau şi cam atât…Ba nu, mai e ceva, pe facebook am fost ameninţată cu moartea, înjurată şi făcută ţigancă.

Cine te-a ameninţat?

Unul, Zsolt Lendvay Simon. Vă citesc ?

Da…Chiar te rog…

Moarte Sabina Elena !!!  Trăiască Ungaria Mare … Ţinutul Secuiesc în libertate, Ardealul nu-i România, România-Ţigănia, p…a mă-tii țigan S.E.

amenintari cu moartea eleva covasna tricolor

Nu e cam ciudat că tocmai de ziua maghiarimii v-aţi ales să purtaţi însemne tricolore?

Povestea e mai veche. De 1 Decembrie au venit mai mulţi colegi maghiari cu tricouri cu harta Ungariei Mari şi cu un steag unguresc. Când noi am cântat imnul naţional, au început să huiduie şi să ne facă semne obscene. Mai mult ei au instigat prin ceea ce-au făcut de 1 Decembrie.

Şi-atunci nu a fost afectată imaginea şcolii? Nu i-a chemat nimeni la Direcţiune?

Nu, nu s-a legat nimeni de ei !

Directorul, care spunea că nu se face politică în şcoală face parte din UDMR?

Da!

Update 1: Diriginta pune paie pe foc

Pentru că şi astăzi Sabina împreună cu o colegă au avut „tupeul” să vină la şcoală purtând bentiţa tricoloră, doamna dirigintă a luat decizia să le trimită acasă de la repetiţiile unei piese de teatru în care fetele jucau. Motivul, cităm; „instigare şi atitudine nefirească, provocatoare…”. Întrebată fiind de ce i-a furat Sabinei bentiţa tricoloră, doamna dirigintă Baykoy Mihaela (fostă Vulpoi) a spus în doi peri că avea nevoie de ea să-şi strângă părul.

Update 2: Fostul prefect Codrin Munteanu: Aveam cunoştinţă de acest tip de manifestări

Fostul prefect al judeţului Covasna Codrin Munteanu a confirmat pentru cotidianul.ro faptul că avea cunoştinţă de manifestările de natură separatistă din şcolile din judeţ şi că a atras de nenumărate ori atenţia directorilor să nu mai facă politică în instituţiile de învăţământ, inclusiv directorului de la şcoala în care învaţă Sabina.

Ieri, Asociația Cultural-Creștină Iustinian Teculescu din Covasna e remis un comunicat de presă prin care își exprimă solidaritatea cu elevii culpabilizați pentru purtarea tricolorului românesc în data de 15 martie 2013:

Asociatia Iustiniam Teculescu eleva Covasna tricolor

Între timp IPJ Covasna a început deja cercetările în cazul dementului ungur care a amenințat-o cu moartea pe Sabina. De asemenea, azi a avut loc consiliul profesoral în care s-au discutat sancțiunile pe care ar urma să le primească Sabina. Sora Sabinei a postat următorul mesaj pe Facebook: ”Astazi a avut loc intalnirea dintre cadrele didactice ale liceului si parintii mei, respectiv ai Sabinei, iar lucrurile au luat amploare in sensul ca Sabina a fost data afara din piesa de teatru in care a fost pusa acum cateva zile si culmea era si rolul principal, au vrut sa o exmatriculeze si sa ii scada nota la purtare, dar au renuntat la idee in momentul in care mama fetitei a luat atitudine, ea prezentandu-se la scoala cu un mediator si cativa membii ai consiliului parintilor. Diriginta a fost interogata asupra faptului ca s-a prezentat in fata Sabinei cu un obiect contondent, iar ea, dupa ce a fost intrebata ca de ce a actionat intr-un asemenea mod, a raspuns: ” Am fost pusa “. In acel moment, mama a cerut dirigintei sa ii inapoieze tricolorul Sabinei si sa ii ceara scuze pentru ceea ce a facut! Directiunea s-a atacat foarte tare si astfel a renuntat la sanctiunile care erau propuse. La intalnire a mai participat primarul, inspectoarea generala a ISJ Covasna. In ceea ce priveste amenintarea cu moartea, s-au luat masuri. A fost depusa o plangere, iar politia se va ocupa de cautarea acestui ” domn” . Pentru a o proteja pe Sabina, in urmatoarele luni ea va fi dusa si adusa (de) la scoala de un domn politist. Ancheta continua si o sa va mai tin la curent cu alte noutati! P.S. Va multumim tuturor pentru sustinere, apreciere si ganduri bune!”

Pe rețelele de socializare s-au anunțat deja adunări publice în mai multe orașe din țară prin care românii doresc să-și exprime solidaritatea cu Sabina.Tags: , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

73 Responses to EFECTELE PROPAGANDEI ANTIROMÂNEȘTI A UDMR. O elevă din Covasna AMENINȚATĂ CU MOARTEA pentru că a purtat o bentiță tricoloră la școală.

 1. […] amintit de către Dan Tănasă cazul elevei Sabina care a fost ameninţată cu moartea după ce venit la şcoală cu o bentiţă tricoloră! […]

 2. […] cu moartea pentru un gest banal: a venit la școală cu o bentiță tricoloră (detalii aici). Gestul a stărnit atât furia colegilor săi de școală de etnie maghiară cât și reacția […]

 3. […] ce anul trecut eleva Sabina Elena a fost amenintata cu moartea pentru simplul fapt ca a purtat o bentita tricolora la scoala in data de 15 martie, Ziua maghiarilor de pretutindeni, anul acesta a venit randul unui […]

 4. […] ce anul trecut eleva Sabina Elena a fost amenințată cu moartea pentru simplul fapt că a purtat o bentiță tricoloră la școală în data de 15 martie, Ziua maghiarilor de pretutindeni, anul acesta a venit rândul […]

 5. Nu am nimic cu vreo natie, dar Ardealul e al nostru dinainte sa calce ei in Panonia, si in ceea ce priveste fetita… Bravo, avem ce invata de la ea!

 6. Vlad says:

  Jos cu voi ungurii care considerati ca Ardealul e al vostru… sa ramana aia care stiu adevarul si il respecta…

  Domnu Zsolt, din moment ce e pamant romanesc ce treaba ai tu ce fac eu cu steagul meu, sau bentita? Ia-ti cabina de vot si du-te frate in Hungaria, asta daca te primesc aia, ca nici aia nu va vor, asa ca stai cuminte pe fundul tau acolo unde esti…

  “Ponta la Toplita: Tinutul Secuiesc nu e in Romania, pentru ca nu exista”
  Bagati bine la cap!!!

 7. […] 1. Afirmația lui Kelemen Hunor potrivit căreia scandalul bentiței tricolore a plecat de la mine este una mincinoasă. Scandalul a pornit de la cotidianul de limba maghiară Haromszek, din Covasna, care în data de 16 martie a.c. cataloga gestul elevei Sabina Elena de a veni cu o bentiță tricoloră la școală de ziua maghiarilor de pretutindeni ca fiind un gest ”provocator” la adresa maghiarilor. Primul material pe acest subiect l-am publicat pe blogul meu în data de 20 martie a.c., la șase zile de la data producerii ”incidentului”. Detalii aici. […]

 8. […] județul Harghita, mi-a transmis un mesaj de amenințare cu moartea, la adresa mea și la adresa elevei din Covasna, Sabina Elena, pe pagina personală de Facebook. Mesajul etnicului maghiar din Miercurea Ciuc sună […]

 9. […] județul Harghita, mi-a transmis un mesaj de amenințare cu moartea, la adresa mea și la adresa elevei din Covasna, Sabina Elena, pe pagina personală de Facebook. Mesajul etnicului maghiar din Miercurea Ciuc sună […]

 10. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 11. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 12. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 13. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 14. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 15. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 16. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 17. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 18. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

  • Daniel T says:

   Nu vreau sa pun paie pe foc cu nenorociti de genul celor de care te-ai lovit, dar sunt curios, la voi la scoala se canta imnul Romaniei, conform legii? Ar fi un aspect foarte interesant de stiut, deoarece de prin 2012 s-a votat sa se cante parca in fiecare zi de Luni, daca nu ma instel…

 19. Vasile Zărnescu says:

  Acesta este unul dinre efectele laşităţii şi slugărniciei guvernelor trădătoare postdecembrisste ale României. Citiţi şi aici : http://ro.altermedia.info/minoritati/guvernul-tradator-al-romaniei_23359.html. Trebuie să ne aşeptăm la ce-i mai rău,, mai ales că un alt fascist din harghita a ameninţat că vor «utiliza armele ca să îşi obţină secesiunea“. Nu trebuie lăsaţi să ajungă în faţa faptului împlinit, ca în Kosovo, cînd va fi prea tîrziu. Trebuie lichidaţi de pe acum, de cîte ori încalcă legile ţării.

 20. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 21. DREPTATE SI ADEVAR! MOLDOVA ARDEALUL SI TARA ROMANEASCA!
  DREPTATE SI ADEVAR! MOLDOVA ARDEALUL SI TARA ROMANEASCA!
  DREPTATE SI ADEVAR! MOLDOVA ARDEALUL SI TARA ROMANEASCA!

 22. nikc says:

  Aveam o impresie mai buna despre unguri…ii credeam mai culti decat noi Romanii…Am fost pe la ei prin tara…par mai ordonati si mai evoluati decat noi. Din pacate acestea fiind datele nu ii inteleg de ce stau in Romania, o tara plina de “tigani si de inculti”…vorba lor… Si pentru noi salbaticii de romani, ar trebuii sa ne trezim si fiecare dintre noi sa facem ce a facut Sabina…bravo ei….un gest extraordinar….oare o fi Romanca…? ca prea o duce capu’…

 23. Mda says:

  I-as zice lui nenea ca tigan e ma-sa si ca in cazul in care nu a observat, traieste pe teritoriul ROMANIEI iar astfel de comentarii sunt o dovada de inalta tradare la adresa tarii pe teritoriul careia locuieste. Daca e asa de smecher, sa se duca in Ungaria si sa ne lase in pace. Astia nu sunt decat niste ROMANI frustrati, care spera ca prin astfel de comportament vor putea cuceri teritoriul tarii, pe care chiar ei au fost incapabili sa il pastreze. Traim in anul 2013, Ungaria e o tara mica, comparativ cu Romania. Asa cum Basarabia a fost odata pamant romanesc, dar nu mai este, asa si “tinutul secuiesc” ESTE pamant romanesc, fie ca le convine, fie ca nu.

  P.S. Iar ungurii sunt atat de destepti, incat in doar cativa ani de criza, au adoptat politici economice complet retardate, de si-au dus tara cu multi ani in urma, iar aici nu ma refer la perioada lor de glorie.

  Cat despre liceul acela, prin astfel de comportamente anti-patriote isi fac imagine proasta, de tradatori ai neamului romanesc, culmea, pe pamantul caruia se afla liceul respectiv.

 24. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 25. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 26. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 27. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

  • Ioan Roman says:

   Odată ‘cineva’ zicea că identitatea unui popor nu se discută, se afirmă….şi cred că SABINA a făcut acest lucru dând dovadă de mult curaj…ar trebui să învaţăm toţi lecţia pe care ne-a ‘predat-o’ prin exemplul ei….iar conlocuitorii au dovedit încă o data că au rămas la aceeaşi mentalitate asiatica, neevoluata de sute de ani….Sunt mândru ca sunt român şi cred ca ar trebui sa fim mândrii de Sabina

 28. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 29. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 30. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 31. manix says:

  E ATAT DE GREU CA TRANTORII DE POLITICIENI SA PROCEDEZE ASA CUM AU FACUT SLOVACIII ? RUSINNNNNNNNNNNNNNNEE LASILORRRRRRRRRR ACESTI COPII AU DAT DOVADA DE CURAJ DEMNITATE SI DRAGOSTE DE PATRIA FARA A PRIMI CEVA DAR VOI CARE SUNTETI PLATITI PE BANII NOSTRI NE TRADATI NE VINDETI SI NE FURATI BANIII !

 32. EugenRo says:

  Am auzit-o acum 5 minute pe mama Sabinei cum marturisea ca “elevilor romanii nu li se preda istorie la scoala, spunandu-li-se ca acela e pamant unguresc”!!
  Se sesizeaza cineva cu o ancheta cu privire la materiile predate acolo?
  Dl Tanasa, daca se poate sa va interesati de programa de acolo?

 33. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 34. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 35. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 36. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 37. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 38. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 39. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 40. Andrei says:

  în semn de solidaritate cu Sabina şi colegii ei, vineri de la ora 17:00, în Piaţa Unirii din Napoca vom afişa tricolorul şi vom intona imnul “Deşteaptă-te române”. Anunţă prieteni, rudele, persoana iubita, cunoscuti şi vino şi tu. Aduceţi fiecare daca aveţi câte un Tricolor

 41. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 42. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 43. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 44. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 45. Cristina P. says:

  Stiti d-le Tanasa,
  Personal ma intreb daca nu cumva asta se urmareste. Principiul picaturii chinezesti si apoi hai cu jalba in Parlamentul European ca sa se trimita o forta armata ca sa ii protejeze. Vedeti reteta Kosovo…. Miscarile acestea sociale sunt bune ca nu poti sta asa cu mainile in san, dar trebuie masura si grija caci manipularile s-au vazut si in martie 1990 si chiar si acum…
  cu ingrijorare,
  c.p.

 46. Marian says:

  Sunt întrutotul pentru susţinerea Sabinei!
  Dacă-mi este permis să postez un link, părerile mele personale despre acest subiect mi le+am exprimat aici:
  http://verdenfata.com/romania/democratia-anarhica-model-secuiesc/

 47. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 48. valentin says:

  CUNOASTEREA LIMBI ROMANE SI A IMNULUI AR TREBUI SA FIE OBLIGATORIU PENTRU TOTI COPII DE ETNIE MAGHIARA, NU AR FI RAU SA FIE INTRODUS SI AN CONSTITUTIE.

 49. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 50. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 51. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 52. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 53. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 54. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 55. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 56. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 57. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 58. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 59. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 60. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 61. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 62. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 63. […] Mesajul Sabinei către susținători: ”Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!” – via Dan Tanasa […]

 64. Costin Serban says:

  E timpul sa CLARIFICAM lucrurile cu cetatenii ROMANI de etnie maghiara!
  Cred ca ajunge….
  ROMANI mai asteptam…?

 65. Teodor Bălan says:

  O dovadă mai mult decât evidentă a criminalităţii şovine promovată şi provocată de iredentismul maghiar! Dar, în egală măsură, este şi o dovadă a stupizeniei mioritice, care în faţa unei astfel de situaţii în loc să ia măsuri ferme aşa cum s-a cuveni, pentru a contracara şi stopa astfel de manifestări, guvernanţii şi politicienii români (uitând grav cine i-a votat şi i-a trimis ca să-i reprezinte în Parlament!), procedează aidoma ciobanului mioritic, care se resemnează în faţa răului!…
  RUŞINE!… Mare RUŞINE, politicieni români! Din cauza duplicităţii voastre şi a temei de a nu vă pierde colanul din gheare, a ajuns România în starea în care se găseşte după 24 de ani de post-decembrism!…

 66. Cristina P. says:

  MAINE IN TOATA ROMANIA COPII CARE MERG LA SCOALA AR TREBUI SA AIBA TRICOLORUL LA PIEPT!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EFECTELE PROPAGANDEI ANTIROMÂNEȘTI A UDMR. O elevă din Covasna AMENINȚATĂ CU MOARTEA pentru că a purtat o bentiță tricoloră la școală. "! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/efectele-propagandei-antiromanesti-a-udmr-o-eleva-din-covasna-amenintata-cu-moartea-pentru-ca-a-purtat-o-bentita-tricolora-la-scoala/