Epidemie de coaie amputate in PDL Covasna…

October 11, 2010 • Dan Manolachescu, Elena Udrea, George Scripcaru, PD-L, Sfantu Gheorghe, Vasile Blaga • Views: 5368

Veterinarul jurnalist specialist in comunicare laureat al premiului “Julianus” Dan Manolachescu a fost uns, a doua oara, sef. De data asta, Manolachescu a fost uns sef la PDL Covasna, dupa ce in urma cu an fusese uns sef la filiala Sfantu Gheorghe a PDL, de aceleasi personaje sinistre din fruntea PDL. La numire a fost chiar si Nutica, cea care era pictata in tot felul de caricaturi in ziarul lui Manolachescu in urma cu cativa ani cand Manolachescu era doar o starleta la un ziar citit doar de vecnii lui din scara blocului.
Nu cred ca e vina lui Manolachescu ca a ajuns acolo unde e acum. Bravo lui! Daca PDL nu poate mai mult e treaba lor! Individul e pe cai mari acum de cand bunii sai prieteni din UDMR au luat haturile judetului Covasna. Nu ma pot abtine insa sa nu remarc ce democratie sudamericana domneste in PDL in general, si in PDL Covasna in special. Manolachescu a fost singurul candidat la sefia filialei pentru ca, se pare, toti ceilalti mebrii ai PDL Covasna ai ramas fara coaie.

Toata lumea stia ca Manolachescu va fi uns sef bai baieti, dar macar puteati mima si voi acolo un pic de “democratie”, sa mai mascati un pic faptul ca linsul in cur a ajuns singura modalitate de promovare in partidul marinarului.

9 Responses to Epidemie de coaie amputate in PDL Covasna…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend